nazhil-hilnaz
18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bencede fazla söze gerek yok... fantastik ve cizgi roman la birlesince ortaya hakikaten güzel bir eser cikmis... tabiki Nicolas Cage yide unutmayalim... bu rolün hakkini sadece o verebilirdi diye düsünüyorum..ben filmi cok sevdim izlemeye ve izlettirmeye deger bir film.. 09/10
Gerçekten süper filmdi.Daha yeni Dvd sini izledim ve Görsel efektlere hayran kaldım.Efektler hiç bir filmde yok.Ama filmde bağzı yerler biraz sıkıcı hadi geçsin diyosunuz ama film genel olarak süper
bir başlangıç filmi olarak ele alırsak başarılı zaten çizgi romanda uyarlama olduğu için pek fazla da yapılabilecek bir şey yok ancak film özgün olsaydı kötü derdim. karakterler bekleneni veremiyor çünkü.oldu bittiye getiriliyor herşey. cage olmasa izlemezdim desem yeridir. yapımcılar cage’de iyi karar almışlar.
iyiki de sinemaya gidip izlemedim.. yoksa gerçekten çok üzülürdüm. en azından benim bekledğim aksiyon yoktu. kötü karakterler ile olan mücadeleler çok kısaydı. ve de cage in hayalet sürücüye dönüşmesi çok daha görkemli yapılabilirdi. unutmadan filmin müzikleri de çok kötüydü... 10/5