volkanick
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten vasat bir film.senaryo ,diyaloglar,kurgu dökülüyor.filmi izlemeden oy verenler sayesinde böyle yüksek bi nota sahip.öylesine izlenebilir.10/6,5
malesef hayal kırıklıgı.... uzun tutulan giriş bölümü ve seri geçen gelişme ve sonuç...!!! daha heyecanlı,action yüklü olması gerekirdi...!!!genede seyredeğer en azından sıkmıyor insanı...!!!
ah çocukluğumun müthiş hayal dünyasını zenginleştiren marvel naaptın kendine?hüzünlü, karizmatik ghost rider a naaptın?hele nicholas cage i ne hallere düşürdün:(1/10
ben çok fazla beğenmedim belki fantastik film sevmememden kaynaklanıyor olabilir.görsel efektler güzel nicolas ve eva yakışmışlar oyunculuk iyi ama başkada bişiy yok filmde.7/10
Bir yönetmen olarak Mark Steven Johnson, yeteneklerinin fazlasıyla kısıtlı olduğunu 'Daredevil'da cümle aleme kanıtlamıştı. Bu yüzdendir ki nasıl bir film izleyeceğimize dair bizleri pek de şaşırtmadı 'Ghost Rider'. Özellikle son 1 seneki işleri ve fiziksel yapısıyla 'yeteneksizlik abidesi' görüntüsü çizen bir N. Cage'i önümüze sunan filmin tam anlamıyla sapır sapır döküldüğünü rahatlıkla söyleyebilirim. Wes Bentley'in karikatür düzeyindeki 'Blackheart' tiplemesi, bir klişeler yumağı şeklinde gelişen hikayesi ve görsel tercihleriyle izlerken eğlenmenize bile müsaade etmeyen bir film bu. M.S. Johnson yönetmenlik namına seyircisini şaşırtmayı bir dakika bile düşünmeden tüm klişeleri ardı ardına ve çocuksu bir yapıda dizerek ibreyi iyice aşağılara çekiyor kuşkusuz. İyi hiçbirşey yok mu derseniz, Peter Fonda ve Sam Elliott'ın varlıklarından sözedebiliriz. Bir de tüm Latin güzelliği ile Eva Mendes tabi ki...Görsel efektler ise yerli yerinde, ancak o kadarı da olacak kuşkusuz. Sonuçta bir çizgi roman uyarlaması izliyoruz, değil mi?...(3/10)
fragmanından da gördüğüm kadarıyla özellikle de, daha önceden takip edenlerin merakla beklediği, iyi gibi görünen, ayrıca yaşına rağmen, böyle zor bir rolün başarıyla kalkmasını beklediğim, holywood'un en iyi oyuncularından birisi olan nicholas cage'in performansını da merakla bekliyorum. iyi gibi görünüyor, ama tamamını izlemeden olmaz sağlam bir yorum... bekleyelim görelim...
Bence Cage'e hiç yakışmayan, gereksiz absürt ve abartılı sahnelerle dolu tamamen ticari bir film. Çok gereksiz ve anlamsız bir senaryo ve baştan sonra saçma bir film. Sadece görsel efektleri iyi diye ve Cage'in hatrına 4 puan... İzlemenizi tavsiye etmem, zaman kaybı.
Nicholas Cage in yüzünü görmek için izleyenler biraz şok olabilir, çünkü hep şeytan gibi görecekler ya da %70 diyelim. Ama 'Ben oyunculuk görmek istiyorum' , 'Bıktım artık aynı tip filmlerden' , 'Her türden barındırmasını çeşnili bir film olmasını istiyorum' diyenler için ise kaçırılmayacak bir film.
filme girmeden önce filmden ne bekliyorsam hepsini aldım. öyle ki nicolas cage bu filmde benim beklentilerimi aşmış çok çok iyi oturmuş karaktere. olması gerektiği gibi bir uyarlama, ben kendi adıma müthiş keyif aldım filmden.