Azize Mestanlıgil
1 değerlendirme
16 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Beğenmedim- dram diye gittim fiyasko çıktı vs vs diyenler olmuş . Dicek kelime bulamadim gerçek yaşanmış bir hayatı beğenmediniz olmamış öylemi ? Daha çok vahşet olmalıydı kan ayrılıklar vs olmalıydı öyle mi ? Yazık bu zihniyetlere .. Film izlerken tüylerim hep diken diken oldu .. Yaşamayan şımarık insanlar bu filmi beğenmez tavsiyem gitmesinler .. Ama yaşayanların agladiklarini göreceksiniz .. zorlu bir hayatmiş Allah bu hayatların yardımcısı olsun ... Ekrana da güzel yansıtılmış bir film ..
Aşırı abartılmış şiddet sahneleri bir kadını bu kadar aşağılayamazsınız ya berbat ötesi senaryo yine berbat bir son sırf param boşa gitmesin diye sonuna kadar izledim ama olmamış kesinlikle her dakikasını sıkılarak izledim
İzleyince ne hayatlar var ne hayattan çıkmış neler yaşamışta dilber olmuş namusuyla ayakta durmaya çalışan dik duran bir kadın çok ağladım duygulandım ok güclü anne olma çabası ama onlarsız hir hayat yaşamaları çok zor olmalıydı mekanı cennet olsun
Resmen şiddet filmi. Bir boks maçında bu kadar şiddet görmezsiniz. Acemice ve geçiştirmek için yapılan gençlik sahnelerinin üzerinde daha çok durulsaymış olurmuş. Büşra Pekin'in oyunculuğu hatrına izlenir ama izlerken sıkılabilirsiniz.
Bu film güzel fakat inanın başım ağrıdı Kendirci çok başarılı fakat Büşra Pekin Dilberay karakterine uygun değil inanın ben bu filmin yönetmeni olsam daha başarılı bir yapıt olurdu. Büşra Pekin başarılı fakat bu role uygun değildi. Sonununda daha farklı bitmesini beklerdim...
Hiç bir güzellik göremedim. Bu ne kötü bir senaryo hayatım boyunca izlediğim kandırmaca dolu film. Eren iyi ki varsın izlemekten vazgeçmeyin bence. Akıl vermiş olmayayım ama izleyici sayısındaki başarı zaten gösteriyor.
Fragmana Kapılıp iyi bir dram izlerim hatasına kapıldığım gerçeğiyle yüzleşiyorum şuan. Bırak beni boşuna gitti param. 😡 Kaldırın şu filmi gözümün önünden
Film çok güzel,akıcı çok güzel oyunculuk vardı.Bize o dönemi yaşatan genç oyuncu çok iyiyd.finalde Büşra oynamış .oyunculuklar ve senaryo güzeldi.muslimden sonra ikinci güzel film .herkese tavsiye ederim.
Filmi izlerken yaşadıklarını gördükçe kendimi tokatlanmış gibi hissettim. Ailesine, sülalesine etmediğim beddua kalmadı. Gözyaşlarımı tutamadığım yerler oldu. Üzgünüm sadece...