Dilberay
    3,4
    Dilberay hakkında görüşlerin ?

Azize Mestanlıgil
    Azize Mestanlıgil

16 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Beğenmedim- dram diye gittim fiyasko çıktı vs vs diyenler olmuş . Dicek kelime bulamadim gerçek yaşanmış bir hayatı beğenmediniz olmamış öylemi ? Daha çok vahşet olmalıydı kan ayrılıklar vs olmalıydı öyle mi ? Yazık bu zihniyetlere .. Film izlerken tüylerim hep diken diken oldu .. Yaşamayan şımarık insanlar bu filmi beğenmez tavsiyem gitmesinler .. Ama yaşayanların agladiklarini göreceksiniz .. zorlu bir hayatmiş Allah bu hayatların yardımcısı olsun ... Ekrana da güzel yansıtılmış bir film ..
    Melike Mert
    Melike Mert

13 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Aşırı abartılmış şiddet sahneleri bir kadını bu kadar aşağılayamazsınız ya berbat ötesi senaryo yine berbat bir son sırf param boşa gitmesin diye sonuna kadar izledim ama olmamış kesinlikle her dakikasını sıkılarak izledim
    elif canik
    elif canik

13 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    İzleyince ne hayatlar var ne hayattan çıkmış neler yaşamışta dilber olmuş namusuyla ayakta durmaya çalışan dik duran bir kadın çok ağladım duygulandım ok güclü anne olma çabası ama onlarsız hir hayat yaşamaları çok zor olmalıydı mekanı cennet olsun
    Ahsennida45
    Ahsennida45

13 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Sahneler güzel çekilmiş ama 2.5 saat zor dayandım sırf para verdim diye aşşırı monoton ve hiçbir yere gitmeyen bir filmdi
    Mert H
    Mert H

16 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Resmen şiddet filmi. Bir boks maçında bu kadar şiddet görmezsiniz. Acemice ve geçiştirmek için yapılan gençlik sahnelerinin üzerinde daha çok durulsaymış olurmuş. Büşra Pekin'in oyunculuğu hatrına izlenir ama izlerken sıkılabilirsiniz.
    BUGRA06
    BUGRA06

10 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Film Gayet Güzeldi. YAPANIN ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. Sadece Ankara Pavyonunda adamların ağzı Ankara'ya uygun olsaydı Keşke ama genede film güzeldi.
    Umut Oruç
    Umut Oruç

10 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Duygu yükünü aktaramamışlık çok fazla sürekli döngü halinde devam ediyor ve filmin bir çok kısmının eksik olduğunu düşünüyorum
    Arzu Celikelli Tuncal
    Arzu Celikelli Tuncal

9 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Bu film güzel fakat inanın başım ağrıdı Kendirci çok başarılı fakat Büşra Pekin Dilberay karakterine uygun değil inanın ben bu filmin yönetmeni olsam daha başarılı bir yapıt olurdu. Büşra Pekin başarılı fakat bu role uygun değildi. Sonununda daha farklı bitmesini beklerdim...
    Murat H.
    Murat H.

9 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Hiç bir güzellik göremedim. Bu ne kötü bir senaryo hayatım boyunca izlediğim kandırmaca dolu film. Eren iyi ki varsın izlemekten vazgeçmeyin bence. Akıl vermiş olmayayım ama izleyici sayısındaki başarı zaten gösteriyor.
    TV5 T.
    TV5 T.

9 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Fragmana Kapılıp iyi bir dram izlerim hatasına kapıldığım gerçeğiyle yüzleşiyorum şuan. Bırak beni boşuna gitti param. 😡 Kaldırın şu filmi gözümün önünden
    Murat K
    Murat K

9 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Film çok kötüydü fiyasko çıktı desem inanın yeridir beğenmedim beğenmedim beğenmedim. Ve çok karanlık gösterildi film mekanları aydınlatmak gerekirdi
    Mehmet O
    Mehmet O

8 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Film çok güzel,akıcı çok güzel oyunculuk vardı.Bize o dönemi yaşatan genç oyuncu çok iyiyd.finalde Büşra oynamış .oyunculuklar ve senaryo güzeldi.muslimden sonra ikinci güzel film .herkese tavsiye ederim.
    A_____
    A_____

7 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Tavsiye ederim.............................................................. ................................................................................
    Emine Işıklı
    Emine Işıklı

5 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken yaşadıklarını gördükçe kendimi tokatlanmış gibi hissettim. Ailesine, sülalesine etmediğim beddua kalmadı. Gözyaşlarımı tutamadığım yerler oldu. Üzgünüm sadece...
    Şeyhmus Yüce
    Şeyhmus Yüce

4 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Başarılı dönem yansıtması, başarılı oyuncular ve acı dolu bir hayat hikayesi. Herkesin emeğine sağlık. Böyle bir filmi sinemamıza kazandırdıkları için