3,7
Korkunç Bir Film 2 hakkında görüşlerin ?
24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bu 3.filmin yanında sönük kalır.kesinlikle 3.film daha başarılı
15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bence serinin en güzel filmi... Daha doğrusu ben en çok bu filmde güldüm..Özellikle o elleri sakat olan adam beni koparıyor, öldürüyor gülmekten ya.. Hindiyi kıvamına geitirşi falan süper bence.. Bide tekerlekli sandalyedeki adamla aralarında geçen konuşmalar ve tartışmalarıda harika.. 8/10 veriyorum..
22 Eylül 2007 tarihinde eklendi
korkunç bir filmde elbette gülmekten yarılmamak çok zor.... bence 2. film 1. sinden daha ii ve daha komik kim ne derse desin!!
3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
serinin en ii filmlerinden 3 bunun kadar değil gerçekten komik eli olmayan adam zaten tek başına koparıyo adamı her izlediğimde gülüyorum güzel 10/9
13 Mart 2006 tarihinde eklendi
Serinin 2. filmi 1. si kadar olamasa da eğlencenin sınırlarını zorluyor. Korku filmleri hiç bu kadar komik olmamıştı.
25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Çok beğendigim bir film.Güzel yapmıslar 10/8.4
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
korkunc bi film 3 seyredene kadar tek fovorimdi ama yinede 10,10,10 numara bi film
25 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
manyak filmdi
ya 10 kere izlemişimdir ve o kus manyaktı papa
6 Ocak 2002 tarihinde eklendi
eğer bir iki saat zamanınız varsa ve biraz eğlenmek istiyorsanız pişman olmazsınız.
18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Serinin kesinlikle en iyi filmi,dublajlı hali bile süper :)
3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
serinin iddasız en en en iyi filmi
izlerken gülmekten yerlere yatmamanız söz konusu bile değil... :D herkese tavisiye ederim...
14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper çok korkunç korku filleriyle dalga geçmek süper
9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gercek ten izledigim en komik filmlerden biri esprilerler cok ince ve dusundurucu