Kedi b.
1 değerlendirme
9 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Açık ara serinin en güzel filmidir. ilk filme göre çok daha komik sahneleri var. Yaptıkları göndermeler adeta şahane. Her canım sıkıldığında izlerim. Bir film her dakikasında bir güldürebilir mi ya? Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir film. Bazıları çok ahlaksız sahneler var diyor. Fakat o ahlaksız sahnelerle güldürebiliyor
Benim gibi bir filmin türü ne olursa olsun katı bir ciddiyet bekleyen bir filmseverin bile ilginç bir şekilde izlediği ve zevk aldığı bir film. Hoşuma gitti nedense kült filmleri tiye alması. İlk filmi de izlemiş birisi olarak büyük beklentilerle izledim fakat serinin ilk filmi kadar güldürmedi. Yinede izlenilebilir.
Klasik Amerikan Komedisi işte. Epic Movie filan bunlar hepsi Scary Movie den türedi. İnanılmaz kültlerle dalga geçiyor. "Belden aşağı" esprilerle bir sıkıntınız varsa bulaşmayın. Yok ben takmam komikse gülerim arkadaş diyorsanız kaçırmayın derim
Yardımına gerek yok! olamaz böyle bir film 5-6 film ile dalga geçilmiş ancak bu filmi anlamak için bu filmleri izlemek gerek önce.. çok komikti yaa koptum. 10/10