Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yardımına gerek yok! olamaz böyle bir film 5-6 film ile dalga geçilmiş ancak bu filmi anlamak için bu filmleri izlemek gerek önce.. çok komikti yaa koptum. 10/10
serinin bana göre en zayıf halkası ama buna rağmen çok komikti...özellikle filmin başındaki exorcist’ten alınan sahneler en iyisiydi...bu seriyr bayılıyorum7/10
tiye aldığı filmlerin başında şeytan,hızlı ve öfkeli,titanik,sis,charlie’nin melekleri ve perili geliyor.baya bir komikti.espriler yeni değil ama insanı güldürüyor.özellikle filmin sonundaki araba sahnesi mükemmeldi.serinin diğer filmlerini sevenler bunuda seveceklerdir diye düşünüyorum.gülmek isteyenler ekran başına.eğer evin içinde tıkılı kalmasaydı daha da güzel olabilirdi.
bunca kişinin begenmemesi heralde aşırı argoca oldugundandır diye düşünüyorum ama filmi böle kabul ettigimizde ortaya çok komik bir film çıkıyor.kesinlikle serinin en iyi filmi;)
Keenen Ivory Wayans,serinin git gide daha kötü bir hâl alacağını anladığından olsa gerek bu filmden sonra yönetmenlik koltuğunu bırakmıştı.Siz yine de halâ izlemediyseniz,televizyonda denk geldiğinizde James Woods’lu ilk beş dakikayı seyrettikten sonra kapatın.