Bu filme kötü diyenlerin,nasıl bir alternatifi olur bilemiyorum ama,sanırım filmden anlayan insanlar burada oldukça fazla.gerçekten etkileyici,bir okadarda duygusal bir film
Evet bencede güzel harika etkileyici bir filmdi Tom Hanks ise yine muhteşem ötesi bir oyunculuk sergilemiş...Fakat acaba Spielberg ile çevirseydi bu filmi veya Capolla ile dahamı iyi olurdu diye düşünesim geliyor... Ayrıca dendiği gibi "GodFather" den sonraki en iyi mafia filmi olamaz arkadaşlar, hatta "Bir Zamanlar Amerika" bile böyle olmaya daha yakın durmasına rağmen o da "GodFather" kadar iyi değil...(8/10)...
tom hanks'in olması mı bu filmi bu kadar güzel gösteriyo yoksa film herşeyiyle mi güzel diye düşünmeye hiç gerek yok.. azap yolu harika bi filmmm.. tom Hanks, paul Newman ve jude Law.. hepsi de zirvede olmayı hakediyor.. mafya filmi demekle haksızlık edildiğini düşünenler olabilir ama gidip de godfatherla kıyaslamak doğru olmaz.. mafya filmlerinde hep aynı senaryo işlenmiyor ne de olsa .. bence çok güzel..
Atmosferi ve oyunculukları ile ön plana çıkan çok başarılı bir macera/dram. Hanks, Law ve Newman'ın oyunculukları gerçekten çok etkileyici. Giysi giymiş gibi taşımışlar rollerini. Özellikle Newman, yaşına rağmen oyunculuğundan hiçbir şey kaybetmemiş. Sam Mendes ise Amerikan Güzeli'nden sonra yine başarılı ama ilk filmi gerçekten başyapıttı. Amerikan Güzeli'ndeki başarıyı bir daha yakalayabileceğini ne yazık ki sanmıyorum. Bu arada görüntü yönetmenini de tebrik etmek lazım.
ben çok sıkılarak izledim ve çok da gereksiz bir çaba olarak gördüm filmi.yani yürümeyen;akmayan ve tom hanks'ın beni çok yorduğu bir film oldu.çocuk ve adam ilişkisi öyle çok filmde öyle güzel işlendi ki bu çok başarısız bir deneme olmuş bana göre.(elbette sadece benim fikrim,beğenenlere bir lafım yok.)