Azap Yolu
    4,3
    Azap Yolu hakkında görüşlerin ?

ahmet-ertan
    ahmet-ertan

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Filmi Yaklaşık 2 sene önce izlemiştim.ve tekrar izleme imkanım oldu Filmin kamera çekimleri gerçekten muhteşem.Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasına koyum.10/8
    potasyum
    potasyum

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çekim teknikleri çok güzeldi,tom hanks’te bu filmde ayrı bir faktör tabi.ama yinede çok fazla beklenti olmadan izleyin
    mitrandir-2
    mitrandir-2

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çekim teknikleri bir mafya filminden beklenemeyecek kadar iyiydi vasatın biraz üstünde izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film.sadece ’’mafya’’ türüne değil diğer pek çok şeye de katkıda bulunuyor,en başta çok duygusal bir filmdi mesela.yerinizden kalkamıyor ve sonlarında da muhtemelen ağlıyorsunuz:)kesinlikle öneriyorum.zaten beğendiğim hanks,craig ve law da çok iyi birer performans çizmişler.
    muzur6
    muzur6

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    süper bir filim ne dene bilirki sadece süper muhakka izlenmesi gereken bir filim...
    tarhansimsek
    tarhansimsek

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Hanks-Law... Çokkk iyi bir film. Arşive alınabilecek türden. Birkaç defadır izliyorum. Bölesi kalite az bulunuyor. Zaten Hanks başlı başına bir yorum ve rol olayı. 4x4 nitelikli bir film. Hani kalkıp 10 yıl sonra da izleyeyim diyebileceğiniz bir film.
    selo-jin
    selo-jin

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi özellikle tom hanks'in oyunculuğunu göz ardı etmemek lazım.o dönemin yanstıığı sorunları çok güzel beyazperdeye yansıtmışlar.10/8
    pelin-edward-norton
    pelin-edward-norton

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
    her zamanki gibi bayıldım yaa bi insan bu kadar mı ii oyuncu olur pes doorusu bn herzamanki gibi yine ağladım:)
    ama süperdi şiddetle tavsiye ederim filmin son cümlesini hiç unutmam
    -herkes mıchael sullıvanın ii bir adammı yoksa kalbinde iyiliğin zerresinin taşımadığını sorarlardı herkese aynı cevabı verdim 'o benim babamdı' süper yaaa
    elfie80
    elfie80

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Mutlaka izlenmesi gereken bir baş yapıt. Tom Hanks her zamanki gibi mükemmel oynamış, film ikinci yarısında daha da güzelleşiyor. Müzikler mükemmel, ne denilebilirki izleyin görün.10/10

Soranlara "o benin babamdı" diyorum işte bu.
    haylan-18
    haylan-18

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Benim tarzim olan filmlerden...Oyuncularin büyüklügü filmin müthis konusuyla birlesirse,ortaya "Azap yolu" çikar..Daha öncede filmin baska bir versiyonunun çekilmis oldugunu hatirlatayim.
    karizmatik062915
    karizmatik062915

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bence tom hanks filme pek yakışmamış robert al pacino veya aslında en iyisi ande gercia olurdu tom hankse pek gitmemiş film yoksa film güzel
    pislick07kaan
    pislick07kaan

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    godfather dan bu yana izlediğim en iyi gangster filmi tam bi başyapıt baba oğul ilişkisi de son derece etkileyici tom hanks harika performans sergiliyo kaçırmayın derim...
    "Sen yaptığın için mutluyum Sullivan"
    iste-budur
    iste-budur

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    herkese önerilebiliecek nitelikte bir film.zaten tom hanks'in olduğu kötü bir film izlemedim henüz.izleyin!
    hamudcan
    hamudcan

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film ile ilgili yorumlara katılıyorum ama bazı ayrıntıları belirtmeden geçilmemesi gerekiyor: birincisi çocuğun babasını beklediği salonda herkes gazete okuyor.İkincisi çocukların ebeveynine karşı saygıları.Üçüncüsü tüm görüntüler öykünün geçtiği yıla tamamen uygun, yollar bile.
    -shadow-
    -shadow-