ahmet-ertan
6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmi Yaklaşık 2 sene önce izlemiştim.ve tekrar izleme imkanım oldu Filmin kamera çekimleri gerçekten muhteşem.Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasına koyum.10/8
mükemmel bir film.sadece ’’mafya’’ türüne değil diğer pek çok şeye de katkıda bulunuyor,en başta çok duygusal bir filmdi mesela.yerinizden kalkamıyor ve sonlarında da muhtemelen ağlıyorsunuz:)kesinlikle öneriyorum.zaten beğendiğim hanks,craig ve law da çok iyi birer performans çizmişler.
Hanks-Law... Çokkk iyi bir film. Arşive alınabilecek türden. Birkaç defadır izliyorum. Bölesi kalite az bulunuyor. Zaten Hanks başlı başına bir yorum ve rol olayı. 4x4 nitelikli bir film. Hani kalkıp 10 yıl sonra da izleyeyim diyebileceğiniz bir film.
her zamanki gibi bayıldım yaa bi insan bu kadar mı ii oyuncu olur pes doorusu bn herzamanki gibi yine ağladım:) ama süperdi şiddetle tavsiye ederim filmin son cümlesini hiç unutmam -herkes mıchael sullıvanın ii bir adammı yoksa kalbinde iyiliğin zerresinin taşımadığını sorarlardı herkese aynı cevabı verdim 'o benim babamdı' süper yaaa
Mutlaka izlenmesi gereken bir baş yapıt. Tom Hanks her zamanki gibi mükemmel oynamış, film ikinci yarısında daha da güzelleşiyor. Müzikler mükemmel, ne denilebilirki izleyin görün.10/10
Benim tarzim olan filmlerden...Oyuncularin büyüklügü filmin müthis konusuyla birlesirse,ortaya "Azap yolu" çikar..Daha öncede filmin baska bir versiyonunun çekilmis oldugunu hatirlatayim.
godfather dan bu yana izlediğim en iyi gangster filmi tam bi başyapıt baba oğul ilişkisi de son derece etkileyici tom hanks harika performans sergiliyo kaçırmayın derim... "Sen yaptığın için mutluyum Sullivan"
film ile ilgili yorumlara katılıyorum ama bazı ayrıntıları belirtmeden geçilmemesi gerekiyor: birincisi çocuğun babasını beklediği salonda herkes gazete okuyor.İkincisi çocukların ebeveynine karşı saygıları.Üçüncüsü tüm görüntüler öykünün geçtiği yıla tamamen uygun, yollar bile.