boldheart
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
seyir zevki açısından fena bir film değil ama kaliteli bbir yapım diyebiycem sıradanlık filmde göze çok batıyor şarkılar çok iyi olmuş ama film daha iyi olabilirmiş yinede izlenmeye değer bdiyebilirim yani sıkıcı değil 10/7 verdim biraz çok oldu ama film yinede izlenir...
bence ben affleck iyi bir oyuncu ancak özellikle bu filmde aksiyon sahnelerinde pek başarılı bulmadım ben affleck az çalışmış gibi geldi bide kingpin zenci değildi o yanlış olmuş bunların haricinde be n filmi beğendim hikaye kurgu hepsi iyiydi izlenmesini tavsiye ediyorum körlerin anlaşılmasına yardım edebilir ayrıca
bence gayet güzel bi filmdi.Devamı çekilirse çok iyi olur.Ben afleck te karaktere çok uygun olmuş.Bence en azından 10 üzerinden 8 i hakediyor.Ama ben 10 üzerinden 9 veriyorum.
ben bu filmi sevdim ne konusu ne oyunculukları ama colin farrel iyi oynamış onuda atlamayım nede senaryonun güzelliğinden amy lee nin muhteşem müziklerinden çok sevmiştim
ya arkadaşlar bu filmin jeneriğinde bi süpriz sahne varmış sanırım ben izledim ama jeneriği kapatmışlardı ya biri biliyosa yazabilirmi lütfeen ayrıca saundtrack harika moby hariç
Film izleyiciyi tam olarak doyurmuyor.En büyük eksiği süresinin kısalığı ve sonuca çabuk gitmesi.Ancak görüntü yönetmenliği mükemmel.Sonuç olarak;seyircinin sıkılmadan izleyebileceği bir film çıkmış ortaya. 6/10
Soundtrackler çok başarılı. Fakat film sıradan. İyi bir uyarlama değil, kötü oyuncu seçimleri var. Affleck'i bir Daredevil olarak düşünemezdim...(5/10)
ya arkadaşlar ben bu filmin sinepuanını gördüm şok oldum ya.bu kadar güzel bir film nasıl olurda bu kadar düşük puanı olur bir türlü anlayamıyorum.oyunculuk iyi,müzikler süper ve tam yerinde filmin temposuna göre ayarlanmış,birçok mekan özenle seçilmiş ve mekanlarda en ufak bir kusur yok.filmin işlenişi çok güzel.senaryo çok güzel.yani anlayamıyorum bir türlü bu filmin hataları varsa bilmek isterim yani.