Ölümcül Deney

ignored89
ignored89

25 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Korkuyu yok etmişler.....
Belkide küçük çocukların izleyebilmesi için!!!!!!:-)))
KORKU FİLMİ İSTİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolikkiz
kolikkiz

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok süper bi film herkese öneririm soluksuz izlenebilinecek bir film..hiç sıkılmıyorsn yani ben 10 puan werdm we milla jovovich çok güzel bir kadın..
Fatih Meral
Fatih Meral

2 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Serinin ilk filmi olmasıyla bize konusunu burada iyice anlatıyor. Başrol oyunucusu Milla Jovovich'in bu serideki oyunculuğunu çok beğenen bir izleyiciyim. Konusu şu an için sıradışı gözükmese de çekildiği yıllarda gayet orijinal bir içerik sunan bilim-kurgu ve aksiyon filmidir. Filmdeki oyunculuklar ve merak duygusu hep canlı tutuluyor. Deneylerin yapıldığı yerin yerin altında olması ve şirketin gizli deneyler için üs olarak kullanması konusu gerçekten güzel bir konu. Konuyu işleyiş ve sürükleyiciliği bu filmi bence en etkili kılan. Hâlâ bu film çıktığı zaman fokuslanıp izleyen sinemaseverlerdenim. Filmin aksiyonu gitgide yüşamalı şekilde ilerliyor. Bazen flashbacklerle başrol oyuncusunun hayat projeksiyonuna atıflarda bulunması karakter gelişimi için güzel detaylar. Başrol oyuncusunun soğukkanlılığı ve özel eğitilmiş olma durumu iyi yansıtılıyor. Filmdeki efektleri ve görselliği 2002 yılına göre değerlendirirsek bence gayet başarılı. Bilimsel olarak mutasyona, gizli deneylerin mahiyetine odaklanması benim için etkili kılan bir içerik oluşmasını sağlamış. Film eskiden izlediğim, arada tekrar seriyi başa sarıp izleyebileceğim önemli serilerdendim hele ki bilimkurgu filmi kıtlığında nefes aldırıyor. Tavsiye ederim.