ve-lii
24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film korkutucu sahneleri var.Tabik uçuk kaçık sahneler de var.1-2-3 hepsini izledim.Bence keyif alınacak bir film.Milla Jovovich de süper onyamış.Artı dvd den izlerseniz kamera arkasına da izlemenizi tavsiye ederim.
wisewise, filmin puanı şu yüzden yüksek; film gerçekten güzel. Filmin ilk saniyesinden itibaren bir gerilim havası mevcut. Ben zaten oyunlardaki Umbrella koorporeyşın konusunu çok seviordum, filmdede gayet güzeldi. Oyundaki havaya sahip olamasada, filmdede güzel bir hava vardı, zombilerde hiç fena deildi. Ama filmi en güzel yapan şey son sahnesi. bana 'bir filmin sonu bukadar güzel olur!' dedirtti. kesinlikle gidin görün. kabuslarımı beyazperdede gördüm...
zombi fiilimlerini severim ama içinde komedi unsuru olmalı ciddi ciddi zombi filimleri sıkıcı ve saçma oluyor.zaman kaybı 28 gün sonranın ufakta olsa bir mesajı vardı bu filmde oda yok tamamen ticari amaçlı bilg.oyunundan filme çevirilen filimler genelde pek tad vermiyor.
Bence çok güzel bir filmdi özellikle michelle rodriguezi çok beğeniyorum ama oynadığı bütün rollerde ölüyor nerdeyse üzülüyorum ama kız çok iyi ve filmde çok güzel heyecanlıydı...
Eric nickli arkadaşıma bir yanıt vereyim. Kesinlikle film oyunuyla paralel gidiyor... Nedenine gelince Resident Evil oyunundada Genetik zehir ve panzehir var. Filmdede vardı. Bence oyundaki kızın hareketlerine de benzetmişler. Neticede köpeklerle olan mücadele sahnesini hatırlayın... Ayrıca yaratık olarak aynı hayvanlar Büyük Tüplerin içinden çıkıyorlar... Köpeklerde mutant gibi evrim geçirmiş... yani action ve filmin ciddiyeti sonuna kadar korunuyor... bu arada film biraz bana Yaşayan ölülerin dönüşünü çağrıştırdı.. ama ondan çok daha iyiydi oda başka bir konu... herkese bu filmi tavsiye ediyorum .. kesinlikle..
en sonunda korsanını izleyip sinemada seyretmeyi başardım
filmi koltuğa yapışarak izleyecenizden eminim çünkü biaz doruldunuzda korkudan başınızı vurabilirsiniz :) kalbi olan izlemesin özellikle sonunu çok iyi bağlamişlar macera asıl şimdi başlıyor !!!!!!!
Müzikleri inanılmaz güzel bir film.ilk resident evil oyunlarındaki karanlık, korkutucu havayı yaşatıyor.Çok zevk aldım.Sonraki filmleri beğenmedim.Ama bu filmi defalarca izledim.
İsmi eğer resident evil olmasaydı harika bi film diyebilirdim ama konu oyunla pek alakalı gitmiyor bi çok karekter eksik bu yönden bakılırsa yinede izlenmesi gereken bir film.
bir zombi filmini göre oldukça iyi. hele o filmin başlarında ekibin yarısının lazerle önce ikiye, sonra da 100 parçaya bölünme sahnesi favori sahnem... ikinci filmin çıkması çok uzun sürdü.
çok daha iyi bir film bekliyordum ama pek umduğumu bulamadım açıkçası..çok yetersiz hatta yer yer sırıtan bir senaryo var önümüzde...açıkçası milla jovovic olmasa pek katlanılır yanıda yok hani...oyunu sevenler yada zombileri sevenler için ideal ama o kadar özellikle filmdeki soğukluk gözümüze vuruyor her haliyle...diğer oyuncu seçimleride bence başarısız..müziklerini çok beğendim ve tabii millayida:)fazla düşünmeyin fazla bişe beklemeyin ama izleyin o kadar