Baştan sona hiç tempo düşmedi filmde ? hareket çok tu ? sürükleyiciydi ? keyifliydi ? Olaylar birbirine çok iyi bağlanmış ?Aksiyon sahnelerini de çok beğendim ? Gerilim de çok iyi verilmiş ayrıca ? Oldukça sağlam bir açılış filmi ? 10/9 ?
Milla kesinlikle müthiş, vin diesel'den sonra parlayıp yıldızlaşan isimlerden biri ve en az onun kadar hatta fazla karizmaya sahip, üstelik karakter oyunculuğunu da gösterme fırsatına sahip.O iki kızın yer altında insan yiyen ve ölmek bilmeyen zombilerle uğraşması seyirciyi koltuğa çiviliyor..
diğer zombi yapımlarından farkı kendi içinde mantıklı bir sebeb bağlıyor olması.üstelik çok akıcı ve etkileyici bir aksiyon. milla jovovich güzelliğiyle büyülüyor adeta.
zombi filmleri beni sarmıyor ama bu film oldukça gerçekçi ve orijinal.kalitenin farkı da bu.kadın karakterler çok başarılı.finaline de bayıldım.hareket isteyenler kaçırmamalı.
Sürekli öldürme güdüsüyle hareket eden cici yaratıklara karşı verilen hayatta kalma mücadelesi ve durdurulması gereken (!) bir virüs... Konu çok karışık değil bilakis basit gibi görünse de çoğunluik için aksiyon ve dövüş sahneleri bol olan hafif korku tarzı güzel bir film... Hala daha izlemeyen varsa tereddüt etmesin ve seriyi ilkinden başlayarak izleyin...
Paul W.S. Anderson yetenekli bir yönetmen değil.Daha önce çektiği ’’Mortal Kombat’’ da daha çok ülkemizde sevilmişti,yoksa çok da iyi eleştiriler almamıştı.’’Resident Evil’’ ise sıradan ve beklentileri karşılamaktan uzak bir yapım. 5/10
Çok başarılı bir bilgisayar oyun serisinden uyarlanan korku ve aksiyonu çok başarılı şekilde harmanlayan kadın başrollerinin performansıyla öne çıkan çok iyi bir zombi filmi.Niyazikki diğer filmlerin hiçbirisi bunun kalitesinde değil hatta her filmde serinin daha kötüye gittiğini 4. filmle iğrençliğe ulaştı ama bu film çok başarılı kesin izleyin.