Semih Güney
1 değerlendirme
19 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Gülmek isteyen gitsin biz tüm salon kahkahalarla izledik hayatımda izledigim en kötü film.Sonunda ki o olayla tum saçmalığını daha da katlıyor hem güldük hem sövdük
Ben bu kadar salakça bi film izlemedim yapmak için yapmışlar. Karakterler leş, sesler leş , ışık leş makyaj falan filan kısaca paranıza vaktinize gözünüze yazık
Rezalet bir filmdi bütçeniz yoksa film çekmeyin bizde para verip giriyoruz filmin yarısında çıkmak zorunda kaldık korkuya dair hiçbişe göremedik 45 liraya mısır yedik çıktık diyelim.
Bu film de ne olduğunu anlayamadım , sevgilimle izledim ama izlediğime bin pişman oldum . Sanırım yapım film ekibine film yok hadi birşeyler çekip getirin demiş……
Hayatımda izledigim en anlamsiz filmdi 1 saat 19 dakika yazıyor bizim film 45 dakikada bitti verilen paraya üzüldüm ilk defa oyunculuk senaryo oldukça kötü
Hayatımda izlediğim açık ara en kötü filmdir kendisi Senaryo yok , sahne geçişi yok , oyunculuk desen ilkokul çocukları tiyatro oynasa daha iyi rol yapar ne verdiğiniz paraya ne de zamana değmeyen bir film hatta film bile demeye bin şahit ister buna film demek diğer bir ton emek verilen düşünülen zaman harcanan filmlere hakaret olur filmde sürekli güneş ay drone çekimleri ve alttan sürekli olarak gelen saçma müzikler sesler duyuyoruz jumpscare ile korku filmi yapma ve bunu büyü cin gibi olaylara bağlama ancak böyle bir türk filminde olur zaten sokaktan çevireceğim 5 kişiyle bu filmin daha iyisini çekerim o kadar berbat bir film emeği geçen herkese teşekkür ederim LÜTFEN BİR DAHA FİLM MİLM ÇEKMEYİN !!