Konu çok klise ve üzerine düsünülmemis, son derece klasik bir konu olan "küçükken babasi öldürülen çocugun intikami" islenmis, ama görsellik ve sürükleyicilik çok basarili... Bos vakit geçirmek için muhtesem bir seçim
Anlaşıldıki Marcus Nispelin vizyonu eski ünlü filmleri günümüzde içini boşaltarak kendine göre saçmalıklar ekleyip, klasik filmlerden çalıntı hikayeler ve sahneler etkileyip 21. yüzyılın en kötü filmlerini yapmak. En başında anlatılan hikaye yüzüklerin efendisinden çalınmış saçma sapan şeyler eklenmiş rezalet bir senaryo, 300 spartadan alıntı bir çocukluk, sıska kassız karizmadan yoksun oyunculuktan nasibini almamış bir başrol oyuncusu, berbat savaş sahneleri, rezalet replikler, berbat ötesi anlatımına kadar herşeyiyle rezalet ötesi bir film.Yerin dibine soktuğumuz battalgaziler bunun gibi bin tane yapar. 10/1
Fantastik bir film için idare eder fakat Conan için kötü bir film, karakteri oynayan jason momoa pek en güçlüymüş gibi durmuyor, daha ziyade genelde şans eseri kurtulan ve gözü öfkesinden başka birşey görmeyen kafayı sıyırmış intikam peşindeki biri gibi, halbuki şu bizim bildiğimiz izbandut Conan böylemiydi ki :) şansından ziyade aşırı güçlü olduğu için kazanırdı ve güçlü olduğu için insanları kurtarabilirdi, bilinçsizce hareket ederek son anlarda tesadüfen değil, sonuç olarak 82 yapımı Arnold versiyonundan sonra aradan tam 30 yıl geçmiş olmasına rağmen , gelişen bunca teknolojiye ve sinemadaki imkanlara rağmen ne görsellik açısında ne de atmosferiyle 30 yıl önceki bir filmin yanına bile yaklaşamamış bir film yapılması bu filme de sadece ticari gözle bakıldığını düşündürüyor, umarım karakteri tanıyanları sinemaya çekme hesapları bu filmin de marvel serileri gibi cılkını çıkarmalarına neden olmaz!
Barbar'larin hikayesini anlatan bu yeni filmi merakla bekliyordum ama tam bir hayal kirikligi oldu. Alakasiz karikatürlestirilmis karakterlerle dolu bir film
Filmi Heycanla bekleyenlerdenim Fakat Bir conan hayranı olarak oyuncu seçiminde pek memnun olduğum söylenemez daha iri :D biri seçilebilirdi diye düşünüyorum .film ilk başlardaki düşünülen oyuncu John cane idi fakat ne olduysa esmer olduğu için bu şahıssa verilid rol sanırsam