Şiir tutkunlarının tutku ile izleyecekleri türden bir yapım. Yönetmen Neil LaBute tuhaf filmlerinin ardından ilk defa dişe dokunur bir yapım izlettirdi. Vazgeçilmez oyuncusu Aaron Eckhart'da filmde ustalığını konuşturmuş. Film; İngiltere'nin en iyi 50 modern yazarı içerisinde bulunan A.S.Byatt'ın "Possession:a romance" adlı ödüllü kitabının beyazperdeye aktarılması ile yapıldı. Gywneth Paltrow'u açıkçası çok soğuk bir yüz ifadesi yüzünden itici buluyorum. Şiire merakı olmayanlar için çok sıkıcı bir film olacağı açık. Fakat final kısmı filmin duygusallığının en can alıcı bölümü.
şiir tadında bir film izledikten sonra bende sebebini bilmediğim bir mutluluk yarattı çok farklı ve orjinal bir aşk filmi izlemek isteyenler bu filmi kaçırmamalı
filmi daha yeni izledim fakat anladım ki böyle bir filmi izlemekte cok geç kalmışım.gerçekten mükemmel bir film zaten paltrowa bayılıyorum o kadar duru sade bir güzel ki!oyunculuklar ve inandırıcılık harika!beğendiğim filmleri en az on kere izlerim bunu da izleyeceğimden hiç şüphem yok
1850 lerde yaşanmış belkide yaşanmaması gereken ve bugüne kadar gizli kalmış bir aşk, bu aşkı saklayan mektuplar ve bunların izini süren iki kişi.... izlerken keyif alacağınız, merak edeceğiniz, her karesi aşk dolu bir film tekrar tekrar izlemek isteyeceksinizzz:))
Bazen sözcükler ile duyguları ifade etmek çok zor. Belki bir şair... Sözcüklerin sese dönüşüp ruhumuza işlediği an... "Possession" tüm güzel duyguları kamaştıran, benliğimize işleyen, kalp atışlarını hızlandıran, doyumsuz bir tat bırakan, aşk dolu ama biraz da ürküten kalıcı bir eser. Aşkı satır satır izlemek istiyorsanız akışı, metni ve görselliği ile sizi derinden etkileyecek bir yapıt. Ve Gwyneth Paltrow. Onu izlemek, sözcükler dudaklarının arasından dökülürken onu dinlemek olağan üstü bir keyif.
herzaman heryerde en büyük Gwyneth.işte benim kahramanım.bence mükemmel bi film.Lütfen kimse Gwyneth paltrov u izlemeden bu film hakkında karar vermesin