careem
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İnanın bana izlerken gözlerinizdeki yaşı tutamayacaksınız. İyice işinden çıkılamaz hale gelen bu hayatın ne kadar acımasız, ne kadar zor olduğunu gösteren ve yılmamak için büyük bir azimle, kararlılıkla mücadele eden bir babanın, bir boksörün ibret alınması gereken muhteşem bir hikayesi. Bilmiyorum hiçbir hikaye beni bu kadar çok etkilememişti. Gerçekten yazarken çok zorlamıyorum. Söyleyeceğim 3 şey var: Azim+Karalılık+Sabır =Zafer 9/10
Bu bi boks filmi değil arkadaşlar bu bi aşk sevgi aile filmi kadın ne kadar da seviyo nelere katlanıyo. Lütfen bu açıdan da bi bakın böyle bi eşi kim istemez. Ama maalesef şimdiki kadınlar tırnağı olamaz
müthiş,müthiş,müthiş...bir fılm ancak bu kadar guzel olur.cocukları ıcın para dılenmesı ve klısedekı ınsanlarının dua sahnesı harıkaydı.gozyasları ıcınde ızledım .herkese tavsıye ederım mutlaka ızleyınnnnn
konusu boks olan bir film ancak bu kadar Duygusallığa dökülebilir müthiş bir hayatın gerçekleri ve keyifli bir boks filmi Russell Crow efsane bir oyuncu
Bazı şeyler için çok erken ancak bu film tahminimce seneye oscar zamanı görücüye çıkıp Oscarlarda büyük favori olacaktır çünkü akademi böyle filmlere bayılır.
film gerçekten muhteşemdi.million dolar babyden sonra acaba yine aynı şeyleri mi görücez diye kuşkuyla gittim ama dev bi yapıt oscarı da alacktır. oyunculuklar mükmmel russell crowe olsun renee olsun ama paul gimattinin en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alacağını düşünüyorum muhteşem oynamış ve şu sözü muhteşemdi 'seni güzel ....' izleyenler anlamıştır kesinlikle izleyin paranız boşa gitmemiş olur
Oldukça duygusal ve de etkileyici bir film..Russell ve diğer oyuncular harika oynamışlar; film harika yönetilmiş ve yazılmış..Filmin tek dezavantajı klişe bir konuya sahip olması..Ancak bunun da altından başarıyla kalkıldığını söyleyebilirim..Bence bu senenin en iyi flmlerinden biri olmuş..
Ron Howard ve Akiva Goldsman isimlerini görünce,iyi bir film izleyeceğimden emindim ve öyle de oldu.Klişelerle dolu bir film olmasına rağmen çok etkileyici ve dokunaklı.Senaryo saat gibi işliyor.Russell Crowe neredeyse kusursuz ve yine Oscar'lık bir performans sergilemiş.Pau Giamatti'yi zaten beğenirdim;bu filmde Russell Crowe ile mükemmel bir ikili oluşturmuşlar.Acımasız boksör"Max Baer"i oynayan Craig Bierko'ya da bayıldım.Sadece Renee Zellweger'in yapmacıklı gülüşü ve konuşma şekli katlanılır gibi değildi.Filmden şu mesajı aldım:"İsyan etmeyin,sabrederseniz bütün zorluklar aşılır"