arkadaşlar lütfen her filme bu bir başyapıttır yazmayalım bir filmin başyapıt olabilmesi için türünde en iyilerden olması gerekir,evet güzel bir film fakat klasik rocky serisi gibi bir akış tarzı var tekrar farkı büyük buhran yıllarını anlatması russel crowe gene herzamanki gibi süper fakat senaryo biraz yetersiz gene de izlenmeye değer bir film
Harika bir film tabi.Ben filmi seyrettikten sonra en az 4-5 dalda Oscar alacağını tahmin etmiştim.Ama Oscar’a aday bile gösterilmedi.Akademi ’Akıl Oyunları’ filmiyle ödülleri toplayan ekibi tekrar onurlandırmak istemedi heralde.Ben başka bi açıklama bulamıyorum.
Muhteşem bi film yani herşeyiyle o kadar mükemmeldi ki russel crowe olsun yönetmenlik olsun konu olsun karakterler olsun kısacası herşeyiyle, o kadar güzeldi ki ben hiçbir box filmini sevmemiş olsamda bu film bi sanat bi başyapıt benim favorilerimden ve 10/10
’’Çorba kuyruğundan ağır siklet boks şampiyonluğuna’Filmin sonlarına doğru spikerin söylediği bu cümle her şeyi özetliyor.Bir düşünün bir adam dünyanın en iyi 2. boksörü olarak gösterilen adamı yeniyor ve ertesi gün ya limanda gündelik bir iş arıyor ya da yemek kuyruğunda işte bu yüzden o Cinderella Man çünkü o halktan biri...Özellikle ring sahneleri çok iyi ve gerçekçiydi özellikle sondaki final maçı sizi yaklaşık 15 dakika boyunca koltuğunuza çiviliyor ve gözlerinizi bile kıpırdatmadan izliyorsunuz.Renee Zellweger’e değinmeden geçemeyeceğim ondan bu kadar iyi performans beklemiyordum çok iyi oynamış.
Tek kelimeyle muhteşem bir film. Konusu kesinlikle klişe değil. Normal boks filmlerinde baş kahraman boksör 14 raund dayak yer, son raund kalkar dövüşü kazanır. Bundaki örgü çok daha güzel. Film aynı zamanda sürükleyici ve duygu yüklü. Bazı sahnelerde göz yaşlarımı tutamadım. Şaheser diye buna derim.
Tek kelimeyle muhteşem. Russell Crowe ve Renee Zellweger süper. Filmin sonunda tüylerim diken diken oldu. Bu kadar sıradan bir konu, yönetmenin ellerinde şahane işlenmiş. Filmde kötü diyebileceğim tek bir kare bile yok. 10 üzerinden 10 luk bir film. Mutlaka ama mutlaka izleyin.
çok güzel olmuş.. oyuncular başarlarını bir kez daha bu filmde gösteriyorlar.. izledikten sonra üstünüzde etkisi hala kalyo filmi izlerken o etkiyi düşününn bide çok güzeell filmmm=)fazal söze gerek yok izleyenler bana hak vericektir film kendini belli ediyo izleyin ...
Russel Crowe ve tabiki Renée Zellweger, ikiside oldukça iyiydi. Renée Zellweger ise beni şaşırttı çünkü dram filminde onu daha önce görmemiştim ve bu filmde de çok muhteşemdi. Russel zaten bir numara, ona diyecek birşey yok. Kesinlikle bu yorumu okuyan herkes izlemeli