dün tvde ikinci kez izleme imkanı buldum we süper süper süper!her şer görünende bir hayır var denir ya bunun örneği işte bu film!sağ eli kırılmasaydı sol elini geliştiremeyecekti...ve hayalini kurduğu şampiyonluk tahtına oturamayacaktı..her saniyesi dolu dolu,zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile!
çok çok çok güzel bi film,,defalarce izledim ve defalarca daha izleyebilirim...bütün sahneleri ayrı bir mükemmellikte...hele o russell crowe un kızına yumruk atmayı öğretmeye çalıştığı sahne yok mu,,ordaki bakışı...kelimeler yetmiyor kesinlikle izleyin..
normalde fakir bir sporcu vardır ve imkansızlıktan dolayı doğayı kullanarak kendini geliştiren ve bir de karşı tarafta zengin ukala ve müthiş imkanlarla hazırlanan rakibi vardır. azmin zaferini izletirler bize.ben herseferinde nefret ederim bu hırstan. bu filmde öyle olmadı. yine iki taraf vardı. yine imkansızıklar vardı. ama adam tüm işini gücünü bırakıp şampiyonluk hırsına bürünmemişti. o bir babaydı herşeyden önce. gerçekten özellikle kadının yemeğinden artan parçayı peçeteyle alma sahnesi inanılmaz bir hoşluktaydı.
gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış film böyle olur işte. çok güzel bir film. tek kötü yanı filmin başlarında akıcılık fazla değil ama sonradan topluyor.güzel bir film olmuş. 10/8,5
Bir Russell Crowe harikası film daha. İzlerken hiç sıkılmayacağınız, çok önemli bir yapım ve gerçek hayattan uyarlanma. Kimi sahneleri ise akıldan çıkmayacak kadar önemli. Kesinlikle izleyin.
film gerçek bir hayat öyküsünden alınmış.tıpkı akıl oyunlarında olduğu gibi.ikisin de de mükemmel bir oyunculuk sergileyen russell crowe büyüklüğünü göstermiş.film çok iyi,oyunculuk müthiş.8.8 den daha fazla olabilirdi puanı.en az 9 u var.hehe...
Bu filmi bu siteden bularak gidip aldım ve izledim. Ve sinemada neden izlemedim bilmiyorum pişmanım. Hayatımda ilk kez bir film bittikten sonra tekrar ilk cdyi taktım :) Filmi üst üste 2 kez izledim. Gerçi hem film izledim, hem izlediğim yerden boks maçlarına katıldım sanırım. Yerimde duramadım. Mükemmeldi ! 10/10