Çarpışma
    3,1
    Çarpışma hakkında görüşlerin ?

plusbat
    plusbat

26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Film gerçektende izlemeye değer. Özellikle Ben Affleck in performansı müthiş. Olayları çok güzel anlatmışlar.
    dostça
    dostça

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    hani bazı insanlar vardır.sizi gıçık eder.siniriniz tepenize çıkarır.işte öyle 2 adamın filmi sizde birilerine gıçık oluyorsanız izleyin
    ozanhamdi
    ozanhamdi

17 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    Gerçeklere dair çok şey var filmde. Hayat, bu...
    fidelio82
    fidelio82

7 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir film degil, fazla bisey beklemeyin.
    cream-2
    cream-2

7 Ekim 2003 tarihinde eklendi
    Film sinepuan da 6.7 almış, bence hiç haketmediği bir puan. Sloganına bakarsanız bile insanın içini ürpertiyor. Göremeyenler için 'one wrong turn deserves another' Ard arda gelişen olaylar gerçekten insanı bir saniye bile filmden gözünü almamasına sebep oluyor. Bence güzel bir film 8/10
    aydogmus
    aydogmus

19 Ocak 2003 tarihinde eklendi
    Bu film için söylenecek çok şey yok. Vasatın altındaydı. Sıradan bir hikâye, iyiye yakın oyunculuklar (Ben Afleck ve Samuel Jackson), basit hattâ sıkıcı bir kurgu... Yapacak başka hiçbir işiniz yoksa seyredin. Vakit geçirmiş olursunuz.
    greendestiny
    greendestiny

5 Ocak 2003 tarihinde eklendi
    bence bir şehir filmi olarak gayet iyi atmosferi çok iyi yaratmış yönetmen..oyuncular ise özellikle samuel l. jackson göz dolduruyor...insanların stres dolu yaşamlarında özellikle büyük şehir karmaşasında üst üste gelen aksiliklerle nasıl değiştiğini gösteriyor..izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum...iyi seyirler...
    kruvasan
    kruvasan

12 Aralık 2002 tarihinde eklendi
    Changing Lanes filmi üzerine dönen klişelik tartışmalarını okurken Nasreddin hoca gibi 'Sen de haklısın demekten kendimi alamadım'Beyazperde forumlarının tanınan iki ismi ikiniz de haklısınız. Zayıf da olsa eleştirileriyle ve çok da alışılmış olmayan kurgusuyla iyi ve kötünün karmaşasındaki postmodernizm yansımasıyla farklı ve güzel bir film olan Çarpışma çok büyük Hollywood klişelerini de barındırmıyor değil bünyesinde. Ama yine de keyifle izlenebilecek bir film diyebilirim Herkesi sarmayabilir seçim yaparken beğeninizi gözönünde bulundurun.Bol sinemalı günleeer
    akurgun
    akurgun

11 Aralık 2002 tarihinde eklendi
    Konusu gerçekten ilginç fakat film sürükleyici değil. Görüntü yönetmeni iyi iş başarmış fakat bazı sahnelerde tempo o kadar düşüyor ki uyumamak işten değil. Ancak bu oyuncuların sürüklediği bir film ve iyi oyunculuk görmek istiyorsanız Samuel Jackson'ı sakın kaçırmayın.
    korcane
    korcane

9 Aralık 2002 tarihinde eklendi
    bence senaryo cok başarılı filmde seyretmeye deger ama akılda kalıcı carpıcı degıl gıtmezsenız de hayatınızın fılmını gormemiş olmazsınız..
    xhero1905
    xhero1905

9 Aralık 2002 tarihinde eklendi
    Berbat ötesi bir film..Gitmeyi düşünmeyin bile !
    evil-of-angel
    evil-of-angel

2 Kasım 2002 tarihinde eklendi
    Birde bakarsınız film gelmez...
    (Almost Famous gibi...)
    saltans
    saltans

28 Haziran 2002 tarihinde eklendi
    bende çoğu kişi gibi filmi korsan izldim sanırım istanbuldada olsa başka bi şehirdede satılsa aynı korsan baskı satılıyor benimkide berbat görüntüydü film evet çok ağır iyi olabilecek bi konusu var daha iyi işlenseymiş film akılda kalırdı ilk 15 dakkadan sonra cd'yi çıkarmamak için kendimi zor tuttum ama zorlada olsa sonuna kadar izledim bence bu film sinemada izlemeye deymeyecek filmlerden belki daha temiz bi kayıtı izlesem fikrim değişebilir....Şu haliyle benden 10 üstünden 3 alır oda S.Jackson'ın hatırına.....