gokhan-lynch
9 Nisan 2004 tarihinde eklendi
yukarıda senaryosu ile dikkat çeken bir film olduğu söyleniyor, açıkcası öyle değil. filmi izlerken gerçektende tempo düşmüyor fakat bir süre sonra mantık hataları görünce fikir değiştiriyorsunuz. film başladığından beri "kesin şu telefonun telini." demekten dilimde tüy bitti. bence hiç gerçekci olmayan bir kendinle hesaplaş durumuydu. günah benim sevap benim, kimkarışır. ama bir psikopat kafaya takıyormuş benim yalanlarımı... peki gerçekten psikopat mı?
söylediğim gibi yavan bir film ama çokta kötü değil. özellikle çok sıkıldığım nokta sonuydu... filmin başından itibaren dileğim saçma bir son olmamasıydı çünkü aradığımı bulamadığım için tüm güvenimi filmin sonuna saklamıştım o da boşa çıktı. sormadan edemiyorum "telefon klubesinin etrafında ki onca insan neredeydi? adam şok dakikalar geçirmiş ama bizimkiler kendi dertlerinde. yahu en azından karısı narkoz verilirken yanında olur dimi. ne vefasız kadınmış." diye. neticede hoş ama boş bir film.
colin farrell se en düşük performansını segilemiş. tek kelimeyle berbattı.
Kötü bir film değil ama iyi bir film de değil.Bu puan fazla bence.Dar alanda geçen ama sıkmayan bir film olduğu doğru ama çok heyecan verici olduğu da söylenemez.
Gerim gerim gerinilecek bi film izlemeyi umut ediyordum.. Ki öyle oldu.. Colin Farrell The Recruit'teki performansını da aşmış.. Filmin büyük kısmının çekildiği mekan oldukça kısıtlı(2 metrekare falan).. Ama kesinlikle sıkmıyor.. Aşağıda Rassale arkadaşımızın parmak bastığı noktayı özür dilerim ama çok saçma buldum.. Parmağını bastığı konu gerçekten nokta kadar küçük ve anlamsız.. Önceki maktullerin porno kralı,dolandırıcı olmasından yönetmenin sosyal çatışmaya varacak bi irdeleme yapmayı amaçladığı gibi bi konuya ulaşmayı başarmış.. Enteresandır düşündüm düşündüm ama kafam basmadı ben ulaşamadım.. Yine de yadırgamıyorum samanlıkta iğne bulmuş da olabilir.. Schumacher'in takındığı ahlaki mesaj verme gibi bir saplantısı varsa bile bence bu filmde ayyuka çıkmamış.. İzleyicinin beynine dikte edilmeye çalışılmadıkça izlediğimiz her filmden hayat görüşümüzün kıyısına köşesine sokuşturacak mesajlar bulmak zorunda mıyız? Peki samanlıktaki iğne illa birine batmak zorunda mı?
ya basit bütçeli bi film çok şey beklememek lazım bi kulübe bi adam birazda kalabalık işte bu kadar zaten 80 dak fln sürüyo ya zaman geçirmek için ideal ama çok şey beklemeyin