Harika bir gerilim.Başından sonuna kadar bir telefon kulübesinde geçmesine rağmen temposunu hiç düşürmeden,izleyicisini hiç sıkmadan,sonuna doğru gittikçe artan gerilimiyle birlikte merakla izlettiriyor kendisini.Colin Farrell her zamanki gibi yine harika.Buna Joel Schumacher’in iyi yönetimi de eklenince böyle bir film çıkıyor işte.Hırslı bir reklamcının başına gelenleri izliyoruz 80 dakka boyunca.Sonunda da terş köşeye yatıyoruz.’’Phone Booth’’ 2002’nin en iyi filmlerinden biri.İzledikten sonra da sizin izlediğiniz en iyi gerilim filmlerinden biri olacak.
Nerdeyse tamamına yakını tek mekanda, hatta çok küçük ve dar bir mekanda geçen bir film için çok sürükleyici sayılır. Şahsen beğendim. Farklı bir film olmuş.
hakikaten güzel bi gerilim filmiydi.ilk izlediğimde çok etkilenmiştim.demekki az bi bütçeylede böyle sürükleyici gerilim filmi yapılabiliyormuş diyor izleyen.bu arada colin farrell başrolde çok güzel oynamış.telefondaki ses çok etkileyiciydi.veee unutmadan söyliym dürbünlü tüfeğin sesi muhteşemdi...
Bu filmi ne yazık ki yalnızca bir kere izleyebildim. Ama şunu belirtmeliyim ki, harikaydı! Hatta müthişti. Colin abimiz harika iş çıkarmış bence. Valla 10-15 kere izlesem doymam.
Bu filmi 7-8 kere izledim ve hiç birinde de sıkılmadım.Film sadece bi telefon kulübesinde geçmesine rağmen müthiş akıcı gidiyor.Sonuda çok iyi bağlamışlar senaryo zaten coenlerin.sonunda verdiği mesajda bayağı güzel bence.kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim pişman olmayacaksınız....ayrıca Colin tek başın a filmi götürmüş adamım benim...
İlginç bi senaryo ii işlenmiş.filme izledikten sonra şöle düşündüm aslında film klübenin içine bakarken tek kamera açısıyla kullanılsaydı gayet ilginç olabilirmiş.ama O zamanda seyirciyi sıkabilirmiş.Nese böle gayet güsel olmuş izlemeye değer farklı bi yapım.
film bence cok guzldı ızlerken tek bır mekanda gectıgıne okadr takılmıosun colın farrell ın zatn hastasıyım dır bu fılmde guseldı sadece sonu cok klasık olmus
Filmi izleyeceğim zaman aslında tek düşündüğüm şey farklı bir şey izlemekti. yani fazla bir şey beklemiyordum. ancak beklediğimden fazlasını bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.Gözüme çarpan ilk şey Colin F.’ın sonuna kadar gösterdiği sade ve abartısız oyunculuğu. Filmi çok iyi götürüyor. Filmi götüren diğer şeyse senaryo. gayet sürekleyici. Filmin konusuna oranla beklediğimden daha iyi. Bir de yönetmen Joel S.’ın yerinde kurgusu çok dar bir mekanda tek kişi üzerine geçen filmine hareket katıyor. mekanı farklı noktalardan aynı anda görmek bence çok doğru bir yöntem. Ve kötü adamımızı önceden biliyor oluşumuz (Kiefer S. olduğunu en azından filmden resimler görmüş olanlar bilir) filmin sonuna kadar kafamızda başka bir tipin canlanmasını engelliyor. bu nedenle adamımız ortaya çıktığında düşündüğümüzle alakasız olmuyor(e bu da iyi birşey sonuçta) tabi bu, reklam amaçlı da olabilir. En nihayetinde Kiefer S. yani. Son olarak Forest W.’ı da eklemem gerek. o da Colin F. gibi düzeyli bir oyunculukla karşılıklı çok iyi götürmüşler.Telefon Kulübesi sadece farklı değil aynı zamanda kaliteli de bir yapım.(7)
komik denecek kadar basit, komik denecek kadar yapay, ve bir yerden sonra gülemeyeceğiniz kadar mantık hatalarıyla dolu. yani klasik bir amerikan filmi...