Film hareketi sonuna kadar sürdüren bir film fakat son zamanlardaki hollywood filmleri gibi sonunu kestirmek zor değil. birde biterken herkesin elinde neden 6610 yada 5220 gibi sadece nokia telefonlar var anlamadım :o)
Phone Booth a benziyor biraz, ama onun kadar sürükleyici degil.. Olaylarin gelisimindeki bazi absürd saçmaliklari da görmezden gelmeniz gerekiyor.. Phone Booth u tavsiye ederim, çok iyi bir film
çoğu kişinin dediği gibi film baştan aşağı hareketli ve sürükleyici . macera dolu güzel bir film yapmışlar.Ancak film 9 yada 10 u haketmez. ancak iyi sayılabilir .gidilmesi gereken bir film.
Taşıyıcı filminden tanıdığımız Jason Statham fena değildi ama film aksiyon açısından insanı doyurmuyor...evde de izlenebilir daha iyi filmlere gidebilirsiniz paranızı harcamayınız...
arkadaşlar walla merak ettim de sordum kim izlemişte...bu puanı vermiş..lütfen söyleyin...bi fragmana bakılıyo....sonra 10u yapıştırıyolar...sonrada filmi beğenmeyince filmin puanı 8-9dan 5e-6ya iniyo...izleyelim sonra puan verelim..bence çünkü...fragmanı gereçektyende güzeldi...ama fragman demek değildir ki tüm film böyle..:))