Cellular
    4,2
    Cellular hakkında görüşlerin ?

cenkmutlu
    cenkmutlu

3 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Harika bir action.Filmin başından sonuna hareket var,resmen sürüklüyor.Oyuncuların performansı üst düzeyde,efektler güzel.İzlenmesi gereken bir yapım.
    dolunay1903
    dolunay1903

20 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    En azından kötü adamlar karımı öldürdü onun intikamını almalıyım diye başlayan yüzlerce aksiyon filminden çok çok daha iyi olduğu kesin..Değişik bir konusu var..Başından sonuna kadar zevkle izleniyor.Filmden kesinlikle kopmuyorsunuz..Sadece Kım Basinger’ın oyunculuğunu beğenmedim!!Artık yaşlanmış bence..Böyle pasif bir rolü kabul etmemeliydi!!
    spy-2
    spy-2

4 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    Güzel bir film.Herşey bir gün içinde olup bitiyor.Film Ryaniçin sahilde başlıyor ve orda bitiyor.Aksiyon dolu bir film ve hemen hemen herkes kahramanlık yapıyor filmde :)
    miroozkan87
    miroozkan87

28 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Bence bu bir film değilde reklam olmalıymış...Bir filmde bu kadar mı reklam yapılır...Eminim ki filmi izleyenlerin aklına ilk sorulduğunda cep telefonlarının markası gelir...Yazık olmuş...
    korcane
    korcane

9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    fılm cok heyecanlı ve guzel ı..zlenmesı gerek dıye dusunuyorum ..uzun zamandır ıyı performans gostermeyen kım basınger bu fılmde gayet ıyı oynamıs ...ben cok begendım fılmı..
    esmasaglar
    esmasaglar

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    harika tempolu bir izleyiciyi hiç sıkmoyor; bir cep telfonu nasılhayat kurtarıyor izlenyin ve görün bu arada narin öğretmen hanımın 10. sınıf biyolojı bilgisi ile katillerden birini öldürme sahnesi superdi... bence izlenemye değer diye düşünüyorum.
    constantine-2
    constantine-2

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    filmi bugün seyrettm. çok iyiydi bnce. chris evans ı kutlamak lazım. çok inandırıcı ve rahat kasmadan oynamış. kim basinger ı sölemeye gerek bile yok ztn. araba sahneleri ve espriler çok iiydi. ronin den bu yana gördüğüm en iyi ters yönden araba takip sahnesine sahipti. böyle bir film niye vizyona girmedi anlam veremedm. gelirse kaçırmayın derim ben.
    oguzcetin990
    oguzcetin990

13 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Abi çok güzel film...Çok sürükleyici herkesin izlemesi lazım ama Ryan'ın yerinde başka 1isi olsaydı nolurdu bilmiyorum herkes onu yapmazdı bana göre!
    frotolkien
    frotolkien

17 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    bir filmde cep telefonu ile bu kadar bütünleşebilir. başından sonuna kadar sürükleyici bir film. bana bruce willis'in zor ölümlerini hatırlattı biraz. herkese tavsiye ederim.iyi seyirler...
    yasinerbakili
    yasinerbakili

1 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    Filmi ilk izlemeye başladığımda aman allahım dedim Phone Booth tarzı bir film daha. Ancak bunun Phone Booth'dan tek farkı mekanların değişken olması sabit bi yerde değilde sürekli değişken bi yerde geçmesi. Bence aksiyonu tam dozunda arasıra komiklikler olan güzel bi film.
    letsgotr
    letsgotr

25 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Konusu ilginç ve aksiyon macera sürükleyicilik herşey var.Nokia sponsor olduğunu alenen belli etmiş.Maceradan hoşlanıyorsanz izlemeye değer.
    cutnar
    cutnar

8 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Çoğu zaman inandırıcılık sınırlarını aşsa ve filmin sonunda 'dahi' kesilecek kahramanımızın aptallıklarına da siniriniz bozulsa da sürükleyici ve tempolu havasıyla gerçekten çok iyibir macera. İlginç konusu ile de merakı hep ayakta tutuyor. Tüm açıklarına rağmen eğlenceli bir seyirlik sunuyor, ben çok eğlendim ve macera- komedi türüne hayransanız sizi cezbedeceği de kesin, özellikle 'günlük bakım'lı polise dikkat ben şahsen o karaktere hayran kaldım. İyi seyirler
    ladyblue-87
    ladyblue-87

23 Mart 2005 tarihinde eklendi
    film bence kötü değildi. kafa dağıtmak ve eğlenmek için izlenebilecek güzel bir film bence.. sinemada izlemeye değermi bilmiyorum ama ewde izlemek gayet güzell :))
    sinema
    1 ziyaretçi
    5 Mart 2005 tarihinde eklendi
    filmi beğendim son sahnesindeki espiride cok hoş
    halitbahtiyar
    halitbahtiyar

2 Mart 2005 tarihinde eklendi
    klasik bir telefon filmi, ama neresi gerilim anlamadım :p