Tesadüfen elime geçen bir filmdi, ben de vizyondayken kaçırdığıma çok üzüldüm. Türünün en iyilerinden dersem abartmış olmam sanırım.. Senaryo, kurgu, aksiyon, oyunculuklar her şey tam tadındaydı..
bence yonetmenin önceki filmi telefon kulübesinden iyi ancak, biraz daha insanı hayrete dusurecek aksiyon sahneleri olabilirdi.yinede izlenecek film . güzeldi.
bence süper bir film...kim basinger yine usta oyunculuğunu konusturmus bence tüm oyuncular performanslarıyla göz dolduruyorr..senaryoda muazzam bu filmi sinemada izlemenin de ayrı bir tadı olur muhakkak baştan sona sürükleyici...hiç bir sahnesi insana of sıkıldım ya dedirtmiyor..zaten kim basinger a laf söyletmem süperrrrrrrrrrrr....
filmin genelinde bir basitlik var. oyunculuk, kurgu, çekim vb. noktalarda birinci sınıf olmayı hakedemiyor. sıradan bir tv filmi gibi. izlemeseniz olur.
filmi jason stathom için izledim ama performansı beni pek tatmin etmedi o yüzden açıkçası ben hayal kırıklığına uğradım.film ise genel anlamda izlenilebilir bi film sadece okadar bi extra yok daha fazla.