4,2
Cellular hakkında görüşlerin ?
30 Ekim 2004 tarihinde eklendi
GERÇEKTEN GÜZEL AKSİYONLU VE SÜRÜKLEYİCİ BİR FİLM NASIL BİTTİGİNİ ANLAMIYORSUNUZ FİLM SORUMSUZ BİR DELİKANLI VE BELA BELA BELA

bu pislige nasıl bulaştın

sadece telefona cevap verdim

benden istedigin bir şey varmı

evet
beni birdaha arama
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film bende vardı zaten ama izlememiştim burdaki yorumları okuduktan sonra bi bakayım dedim iyi ki de bakmışım 10/9
5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Jason Statham kötü rolde iyi mi ama yakışmış adama zaten tip kayık :))
4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
baştan sona tempo düşmüyor. süperr.
26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
filmi bugün seyrettm. çok iyiydi bnce. chris evans ı kutlamak lazım. çok inandırıcı ve rahat kasmadan oynamış. kim basinger ı sölemeye gerek bile yok ztn. araba sahneleri ve espriler çok iiydi. ronin den bu yana gördüğüm en iyi ters yönden araba takip sahnesine sahipti. böyle bir film niye vizyona girmedi anlam veremedm. gelirse kaçırmayın derim ben.
29 Aralık 2004 tarihinde eklendi
son zamanlarda seyrettiğim en heyecanlı, tempolu ve iyi kurgulu aksiyon filmlerinden biri. aldığı puanı bence hakediyor.
30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Not:yazacaktım,unutmuşum;iyi bir film ama bence puan kısmında biraz abartı var, 9.1 lik bi durumu olduğunu hiç sanmıyorum.
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Baştan sona kadar hareketli,sürükleyici,izleyeni kendisine çeken bir yapım.Aksiyon severlerin kaçırmaması gereken bir film diye düşünüyorum.10/8.
22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gerçekçilikte son safha !
sinema
1 ziyaretçi
5 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmi beğendim son sahnesindeki espiride cok hoş
7 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Benim bugüne kadar izlediğim en kötü filmlerden biriydi.böyle yorumları hiçbir film için sevmesemde uyumamak için kendimi zor tuttum.Film bana küçükken izlediğim aksiyon filmlerini hatırlattı.Hiçbir niteliği yok gibi.Basinger de böyle bir filmde niye oynamış anlayamadım.İzleyin ama fazla birşey de beklemeyin.
13 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Abi çok güzel film...Çok sürükleyici herkesin izlemesi lazım ama Ryan'ın yerinde başka 1isi olsaydı nolurdu bilmiyorum herkes onu yapmazdı bana göre!
16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Tesadüfen elime geçen bir filmdi, ben de vizyondayken kaçırdığıma çok üzüldüm.
Türünün en iyilerinden dersem abartmış olmam sanırım.. Senaryo, kurgu, aksiyon, oyunculuklar her şey tam tadındaydı..
11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi jason stathom için izledim ama performansı beni pek tatmin etmedi o yüzden açıkçası ben hayal kırıklığına uğradım.film ise genel anlamda izlenilebilir bi film sadece okadar bi extra yok daha fazla.
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
yönetmenin diğer filmi telefon kulübesine oranla daha sürükleyici; senaryo iyi ve aksiyon üst seviyede. evde seyretmek için birebir.