l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bilginer in, göründüğü sahne ile yine oyunculuğunu konuşturduğu şahane bir konuk oyuncu performansı sergilemiş. Filmin geneli benim hoşuma gitti. Tekrar seyredebileceğim bir film...
açıkça söyleyebilirim ki kalite olarak beklediğimden çok daha kötü bir film çıktı.film hiç yapılmasa da sinema dünyası birşey kaybetmezmiş.hikaye sıradan ve bir süre sonra ne zaman bitecek bu film dedirtmeye başlıyor.ayrıca türkiye’de ki posterinde haluk bilginer ilk dört arasında yer alıyor fakat filmde sadece iki-üç dakika görev yapıyor.bence bu filmi izlemeseniz daha iyi olur.
filmi az önce vcd deni izledim film askeriyenin içinde dönen işleri anlatıyor.aslında tam olarak da bir konu yoktu filmde biraz karışık gidiyor.haluk bilginer filmde 2 sahnede toplam 5 dakika civarında oynadı ama yinede çok güzel rol yapmış.beğendim filme dönersek film çok güzel değil ama kötüde değil yani orta. Tank sahnesi çok hoşuma gitti çok da güldüm.ben 6/10 veriyorum.
Çok kötüydü.Şimdi H.Bilginer bile kurtaramamış diycem acayip saçmalıycam ama içimden geliyor abi.Oradaki hangi aktörden kötü diyebiliriz ki onun için!J.Phoneix dahil!
Eğer biraz politikadan anlıyorsanız flimin kesinlikle gerçekçi olduğunu anlarsınız.Filmdeki eleştiriler de süper olmuş.Bence gayet de komikti. Özellikle Haluk Bilginer'in türkçe küfür ettiği sahne..
açıkçası filmi çok beğenmedim.. komediyle pek de ilgisi yok zaten.. haluk bilginer var diye biraz cezbetmişti önceden.. askeriyenin içinde dönenleri gayet güzel göstermiş ama izlenicek bi film olduğunu pek sanmıyorum.. (tüm bunlara rağmen ed harris'in varlığını unutmamak lazım)
ne Haluk Bilginer ne Robert De Nıro bu kadar kötü bir filmi kurtarabilir...inanılmaz ötesi kötü bir filmdi..cansıkıntısından patladım.. Haluk Bilginer'in Phoenıx'e ana avrat sövdüğü sahne dışında hiç bir şey aklımda kalmadı.. hiç duygusal davranmadan tamamen görüğümü açık yüreklilikle söyliye bilirim ki ilmde 3-4 dakika görünen Haluk Bilginer bu filmin en iyi oyuncusuydu.. kısacası ben bizim taraftan ele alırsam Bilginer'in oynadığı en kötü film!!! gitmeyin diyemiyorum..ne de olsa Haluk Bilginer'in hatırı var :)