Bu filmi izleyip yetersiz bulan sadece gerilim korku arayan arkadaşlar olduğunu görmek beni üzüyor. Film aile, ailenin önemi ve aldatma üzerine kurulu en iyi filmlerden biri bence. Bu filme sadece yüzeysel bir gerilim filmiymis gibi bakmak cok yanlış. spoiler: Ben sonunda o adamin ölmesi için olduğum yerden yalvarırken burada bir takım insanin gerilim yoktu diye hayıflanması cok yazık. Filmlerin akışının genel kategorisinin önemli olduğu kadar anlatmak istediği şeyinde önemi vardır.
Yıllardır bu film ve Robin Williams'ın filmdeki performansının biraz fazla abartıldığını düşünüyorum.Kendine has yönetmen Mark Romanek'in popüler taraftan uzak kalarak çekmek istediği belli filmini ama bu haliyle oldukça ağır tempolu ve senaryo açısından da yetersiz bence.Williams da oynaması gerektiği kadar oynuyor.Minimalizmden hoşlananlar için biraz daha değerli olabilir ''One Hour Photo''.
gerilim yok, komedi yok, hareket yok, farklı başlasada aslında çok ilginç bir senaryoda yok.robin williams filmleri hep duygusal ve mesaj vericidir.Yine öyle olmuş:Film yalnız bir insanın iç dünyasını konu almış. kesinlikle seyredilmeli. ama 2. kez de seyredilir mi derseniz bence hayır
değişik bir senaryoya sahip güzel film robin williams komedide olduğu gbi gerilim dalında da harika bir performans sergilemiş film onun performansı için bile izlenir
Yalnızlığı tek başınalığı ruhsal bunalımı çok iyi anlatan bir film kendine yapayda olsa cevre yaratmaya aile yaratmaya çalışan bir adamın yaptıgı olaylar örgüsü.Film duragan olsa bile film bittikten sonra aklınızda olusan fikirler hızlı geçecek o yavaslıkta bile aslında neler anlatıldıgını göreceksiniz.İzleyin..
Aslında filmi izlemeye başladığımda herşey yolunda gidiyordu.Hatta sürükleyiciydi.Düzgün, şekli şemalıi yerinde, biraz gizemli ve sürükleyiciydi.Ama bu gidişata göre sonunda ya da sonlara doğru daha doyurucu bir durum bekliyordum ama bu olmadı.Sonları çok havada kalmış.Yani adam demişki filmi yaparken, kardeşim ben foto-baskı işi yapan psikolojik sorunları olan biri hakkında bir film yapıcam.Demiş ve yapmış.Ama sadece yapmış.Robin Williams'ın oyunculuğu güzeldi fakat filmin sonu hayal kırıklığı.Filmin sonunda filmin verdiği mesaj daha filmin başında belliydi zatern.E o zaman bunca gerilim vs. niye...
Filmi hiç beğenmedim.Fevkalade anlamsız bir film bence.Robin Williams’ın üst düzey bir oyuncu olduğuna şüphe yok ancak, gayet sıkıcı ve mutsuz edici bir film bence :(((
ben alışamadım filmin başından sonuna kadr robin williams'ın o haline.ama her rolü oynar iyi oyuncu cümlesinden hareketle devam edersek değişik olmuş ama bilmiyorum eksik birşeyler var gibi geldi pek sevdiğimi söyleyemem ama aktörün bu halinide görmek gerek
Robin Williamsın hayranı oldğum içi izledim bu filmi ama ne yaaln söylüyüm iyi bir film değildi senoryosu enterasan ama film çok durgun geçiyor film 120 dk da olsa 90 dk da olsa hiç bişe farketmezmiş yönetmende bunu anlamış filmi kısa tutmuş bu filmi sadece Robin Williamsa benim gibi hayran olanlar izleyebilir diğerleri izlemesede bişe kaybetmez ama genede değişk bir konu 7/10 benim notum
güzeldi ama sanki özet izlemişim gibi geldi konu zengin bir anlatımı hak ediyor işlenebilecek ve daha geniş bir zamana dağıtabilecek daha özenli sahneler olabilirdi. bir yudumda bitti ve tadı damağımızda kalmadı.