Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?
    2,6
    Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? hakkında görüşlerin ?

Fikret Canitez
    Fikret Canitez

24 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Cok kotu bir senaryo. Yazik olmus oyuncularin performansina ve dekora. Filmi dort seferde bitirebildim. Cok canım sıkıldı izlerken
    Burcukem5@gmail.com
    Burcukem5@gmail.com

24 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Hic beğenmedim... Komedi sahneleri ,hüzün vs hiçbir duygu, his uyandirmadi . Çok sıradan. Oyle bir anlattılar ki çok merak ettim nasıl bir film diye ama boş
    okan oz
    okan oz

23 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Oyunculuk çok kötü ayrıca suni! Vakit kaybı! Konu desen o bile yok. Eski Türk filmi izleyin bence onlar daha keyifli.
    sinema
    1 ziyaretçi
    23 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Gerçeklik geçmiş vs var tamam da hikaye yok , düşünüyorum kızın başından hiç de etkileyici bir şey geçmemiş , dümdüz film yapmışlar , şöyle ozetleyim darbe donemini görmüş bir kızın hiç de etkileyici olmayan hayatını bölük pörçük anlatmışlar , fantastik özellik desen var ama alakası yok , acıyı hissettirememisler güldürmeyi desen alakası yok , yılmaz Erdoğan sahnesi o da kendisi oyunculuğu tartışmaya kapalı iyiydi gerisi bizimle degilsın , atakancığımdan dolayı puanım 1 ,belki de Tiyatro da kalmaliydi
    charlotte labedan-kodas
    charlotte labedan-kodas

22 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Mükemmel, dikkat çekici bir film. Uzun bir zamandan beri en iyi izlediğim film bu. Aktörler çok iyi oynuyorlar. Yılmaz Erdoğan kusursuz bir şekilde yazdı.
    Harun Cakmak
    Harun Cakmak

21 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Film cok cok iyi butun oyuncularin herbirini ayri ayri tebrik etmek lazim.. Ilk defa bi filmin kamera arkasi goruntulerini merak ettim.
    derya uğurlu
    derya uğurlu

20 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Üstün zekalı bir kızın hayat hikayesini konusu alan bir filmde ha şimdi bişey başarmış bişeye imza atmış diyeceğim bi sahne bekledim ama maalesef hayatı başarısızlık ve gereksiz konuşma ile geçmiş bir yaşam öyküsü beklentimin çok çok altında kaldı
    Fatih O.
    Fatih O.

19 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    çok boş konusu olmayan bir filmdi sonu nereye bağlanır diye bekledim sabrettim içim şişti artık gülserenin sesinden makyajından spoiler:
    yine sen hiç ateş böceği gördün mü cümlesiyle son buldu:)
    Hüseyin Özdeş
    Hüseyin Özdeş

18 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Şimdi oyunculuğa saygıdan bu kadar kötülenmez gibi şeyler söyleyebilirsiniz ama gerçekten berbat bir film başrolde terbiyesiz bir karakter insanlara hakaret edip bel altı şakalar yapıyor ve bunlara gülmemiz bekleniyor galiba ne anlattığını neden çekildiğini anlamadığım hayatımdan 2 saat çalan film vakit kaybı üzgünüm.
    Mehmet Kardaş
    Mehmet Kardaş

18 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Kesinlikle harika bir filmdi. Yorumlarda filmi beğenmedim yazan sığ insanlar olsa da izleyin mutlaka.
    Safak Yardim
    Safak Yardim

18 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Sayin Yılmaz Erdoğan şayet sağ sol olaylarını yansıtacak bir film yapacaksan tarafsız adaletli bir belgesel gibi flim yaparsın bizde izleriz ama ATES BÖCEĞI adı altında içeriği ismiyle alakası bile olmayan konuyu biraz komediyle yoğurup yumuşatıp flimin çoğu yerinde Devrimci ve Sol propagandası yapman anlamsızgerek yok. Flimin ismi kendisini yansıtmıyor. Yaşlı teyze makyajı sesi çok kötüydü bunuda söylemeden geçemeyeceğim. zaman kaybı.
    Tuğba kls
    Tuğba kls

18 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Tiyatro versiyonunu izlemedim. Ama önemli de değil. Bir film izledim ve başarılı bir filmdi. Türk film ya da dizi takip etmem pek ,izlemeye değer bulmadığım bir çok yayında filmler var. Konusu, oyunculuk, filmde hayatın akışı, bazı konulara içeriden (olayın içinden) bakış, empati, samimiyet, duygular.. severek izledim.
    Deniz Yersal
    Deniz Yersal

17 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Filmde Gülseren karekterin aşık olduğu gencin askerlik görevini yaptığı sırada çıkan bir çatışmada öldü diyor. Bura da (Şehit) kelimesi kullanılmayıp çıkan çatışmada öldü demesi Yılmaz ERDOĞAN ın görüşünün ne olduğu açıkça belirtisidir.
    TC Belgin Levent Ç.
    TC Belgin Levent Ç.

17 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    spoiler:
    kız isteme sahnesi ve Yılmaz Erdoğan’lı işe girme görüşmesi dışında filmden keyif almadığımı söylemeliyim.Sanki bir film değil de tiyatro oyunu izledim.Başroldeki Gülseren karakteri ile bağ kuramadım,çok ukala ve küstah geldi bana.Ancak dekor,evdeki mobilyalar,dönem giysileri ve renk seçimleri bence çok başarılıydı.
    Oktay A.
    Oktay A.

16 Nisan 2021 tarihinde eklendi
    Onlara göre tanrı Bana göre ALLAH la konuşma sahnesi çok saçma olmuş ayrıca dağdan taştan yuvarlamışlar film yapmışlar.Zaman kaybı...