Olmadı Kaçarız
    Olmadı Kaçarız hakkında görüşlerin ?

Tolgakocak
    Tolgakocak

2 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    aykut elmasla halil ibrahim gökeri vine döneminden beri takip ederim sevdiğim fenomenler fakat bu film olmamış bazı bölümleri komikti ama resmen cıvıtmışlar birde sürekli aynı döngü içersinde sahneler bu kadar kötü beklemiyordum acıkcası ilk cektikleri nasıl yani filmi güzeldi 10/4
    Ebuzer
    Ebuzer

18 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
    Herkes filmi gömmüşte gömmüş. Bence fena değil çerezlik izlenebilir. Filmi bi 5 dakika daha uzatıp otelle alakalı sonrası için detaylar verilseydi daha iyi olurdu.
    Mert H
    Mert H

18 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Kötü bir film. İsimlerden tutturulmaya çalışılmış ama ne yazık ki olmamış. Fenomenlerin de kendi hallerinden eser yok. Vakit kaybı.
    Samet Aktan
    Samet Aktan

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Bir film hakkında ilk kez eleştiri yazıyorum. Uzun zamandır sinemaya gitmedim. Bu filme rastgele girdim. Emeğe saygım sonsuz ama bu nedir arkadaş. Filmi yayınlamadan bir kendiniz izlemediniz mi emin olun izleseniz kendiniz vazgecerdiniz bu filmi çıkarmaktan. Lütfen sinemaya bulaşmayın bir daha.
    Mustafa Temel
    Mustafa Temel

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Film araya kadar zar zor direndim arada ben dahil salonun yarısı filmi izlemedi size tavsiyem gitmeniz yönünde eğer çok seviyorsanız Aykut elması eski Vine lari ile hatırlamanız yönünde tavsiyem
    Esra Yavuz
    Esra Yavuz

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Berbat demek az kalır. O kadar kötüydü ki ne desem bilemedim. Sakın gitmeyin. Paranıza yazık. Oyunculuk sıfır, konu desen yok. Ne izledik biz bilmiyorum.
    Umut Cs-Go
    Umut Cs-Go

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
    Aykut Elmas Var Çok Eğleniriz Diye Gittik Gülmeyi Geç Gülümsemedik Bile 1 Yıldız Bile Çok 🤮 Beklemiyordum Kaliteli Yapılabilirdi Beklemezdim Harbiden Yazık Olmuş...