film değişik olmayan türde bir senaryoyasahip ama genede kendini bana izletti en azından sonu fena bitmedi(daha etkisiz bir sonda olabilirdi) ama asıl değinmek istediğm ryan gosling gercekten cok ii bir oyuncu notebook ve stay de olduğu gibi çok ii bir performans sergilemiş özellikle mimiklerini çok ii kullanabiliyor... 8/10
katil belli die filmi kötülememek lasım bence katili en basından beri öteki zannetmedikmi peki en sonunda ne oldu süpriz bi şeklile diğer cocuk cıktı bence acaip ii bi filmdi senaryo sağlamdı
deişik bi film 2 konu birden işlenmiş filmde hem aktristimizin yaşamı(geçmişi fln) hemde cinayet. son ana kadar ikilemde kalıyo insan... film güzel gidiyo bence ama biraz daha heyecanlı yada ilginç olabilirdi yani bence yine senaryoda eksiklik var... ama genel anlamda güzel izlenilebilir bi film
Bence çok farklı bir filmdi.Bütün filmlerin aksine bunda katillerin kim olduunu en başından biliyorsunuz.Tamamen polisiye bir film.Polislerin hangi ipuçlarla katili nasıl yakaladıını görüyorsunuz.Nasıl uyanık olmaları gerektiini görüyorsunuz.Bence güzeldi.Ayrıca Sandra Bullock polisken çok güzel ve ona çok yakışıyo!
aaa neden kimse beğenmemiş ki bence güzeldi ve daha çok macera sahneleriyle doluydu.Filmin sonunda da tahmin ettiğim biri katil çıktı.İlk defa bi filmde doğru katili buldum.
sandra sanki çok unlu bi oyuncu degilmis de sıradan bi oyuncuymus gibi gozukmus filmde..ortagıyla yattıktan sonra birde şüphelendikleri zengin çocukla yatacaktı nerdeyse..ne kadar sacma..filme gelince..konu klasik olsada yinede izlenebilir bir polisiye film..polislerin iki arkadası ayrı odalarda konusturup blöf yaparak suclarını itiraf ettirmeleri mukemmeldi:))