Majör-2
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Herkesin beğeneceği tarzda bir komedi değil.Bazılarına basit gelebilir konu ve bunu anlayışla karşılıyorum.Eğer 'Big Lebowski' yi izlemişseniz ve onun 'sonsuz geyik' felsefesini sevdiyseniz bu film de size göre diyebilirim.Filmde konu bütünlüğü hiç yok.Baştan sona geyik bir konu etrafında geçiyor film.Diyaloglar komik.Çünkü konu zaten mantık dışı...Ben sıkı bir 'Big Lebowski' hayranı olarak bu filme de yarıla yarıla güldüm...Tavsiye edilir...9/10
gayet de güzeldi film! eğlenceliydi..zooeynin o ağır oyunculuğuna bayıldığım için çok iyiydi bence bu filmdeki hali.. tanıdığımız yüzler vardı,izlenmesini tavsiye ederim..fritos sevgisinden başı dönen bir tip ve niyeyse hep tv ye denk gelen kurşun filmin süper ayrıntılarıydı..
Eğlenceli bir film. Başlarda biraz durgun gitsede son yarım saatte kendini kurtarnış. Tim Allen dışında da çok iyi oyunculuk yok gibi. (Kiralık katillerin timsah taraftarlarının arasına düşmesi gerçekten çok komikti.)