Büyük Balık
    Büyük Balık hakkında görüşlerin ?

ffergan
    ffergan

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmin tanımında,film türü Dram olarak yazılmış.Filmi bu eksende alıp izledim,ve tabiki bu tarz filmlerden anlamadığım için bıraktım.Filmin türünü değiştirin,fantastik masal yazınki ne izlediğimizi anlayalım!!!
    cudiferat
    cudiferat

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Hani bazı filmler vardır masal olduğunu bilirsiniz, ama keşke gerçek olsaydı ya diyerek izlemeye devam edersiniz hatta yalandan da olsa inanmaya çalışırsınız; Big Fish tam böyle bir film.
    Ben de Forrest Gump ile aynı tadı bıraktı.

Başyapıt değil, diyemem bence şu andaki puanı da biraz abartılmış gibi (8,9) ama bence izlenesi, tatlı bir film.

Özellikle son sahneleri gerçekten gözlerin hafiğften dolmasına sebep oldu bende. 8,4/10
    hdyma
    hdyma

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    puana göre filmi değerlendirirseniz hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz yüksek.. masalsı gidişin gerçeğe dönüşmesini beklerken gerçekdışı bir son oldu.. Aynı tarzda Benjamin Buttonın tuhaf hikayesini beğenenler bu filmle tatmin olmayacaklardır.. Belki bir başyapıt değil ama izlediğinizde vakit kaybı diye düşünmeyeceksiniz.. 8/10
    yusuf-edirneli
    yusuf-edirneli

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    çok farklı, masalsı bir film. kurgusu oyunculuklar, yönetmenliği mükemmel. eğer bir filmi bitirdiğmde yüzümde hafif bir tebessüm varsa benim için o film güzeldir. bu yorumu yazarken bile yüzümde big fishten kalma bir tebessüm var. izlenesi bir film
    samgi84
    samgi84

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü 2. film , adeta facia .Filmi bitirene helal olsun. ben inat ettim zorla bitirdim .......
    bestflasher
    bestflasher

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi beğendiyseniz Düşüş(The fall) filmini tavsiye ederim -ki eğer izlemediyseniz-. İki film de bende aynı tadı bıraktı.
    selmayurdasavas
    selmayurdasavas

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Eğer fantastik filmlerden hoşlanıyorsanız kesınlıkle cok beğeneceğiniz ama sevmıosanız sıkılacağınız bir film. Bana gore sıkıcı değildi ama cok da güzel değildi ama filmin bu puanı almasını da anlıorum genelde bu tarz fılmler yuksek puan alır. Helena Bonham Carter filmde cok az gozukmesıne rağmen oyunculuğu cok doyurucu. hayak gucu yuksek, romantik ve optimist biriyseniz izleyin.
    1983gs
    1983gs

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    hayaller,insanlar ve gerçek dünya...
    t-26
    t-26

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    puanı biraz fazla olmuş ya.maksimum 8 puan eder bu film,8.9 alack kadar iyi film değil.bi noktadan sonra sıkıyor insanı.tim burtonın tarzı herkese hitap edecek bir tarz değil zaten.açıkcası ben izlerken sıkıldım başlarda mükemmel diye düşündüm ama sonra olaylar resmen çocuk masalına döndü herhalde izleyici kesmini çocuklar diye belirleyip ona göre yapmışlar.sıkıcı yani başyapıt filan olamaz
    samet-ozel
    samet-ozel

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    başyapıt diyenler hiç başyapıt görmemiş bence.Baştan sona masal gibi bi film.Nasıl bu kadar puan alıyo anlamadım.Vasat bi film bence bu puanı kesinlikle haketmez.Bütün film boyunca adam masal anlatıyo sanki.
    yrguner
    yrguner

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    filmi 2 kez izledim. birincisinde uykulu halimle tam masalsı gelmiş olabilir ondan tam hatırlamıyordum bugün bi daha izledim. ama babamın bana çocukken masal anlatmayışından mıdır nedir bilemiyeceğim; beni film o kadar etkilemedi. tim burtonın hatrına 7/10 vereceğim. ama belirtmek isterim ki; aşağıdaki yorumlardan da anlaşılacağı üzere bazılarının "hayatının filmi" olabilecek bir filmdir, izleyin...
    sigur-ros-2
    sigur-ros-2

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    hayat kadar buyuk macera der...
    berk0589
    berk0589

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    masal dinlemek isteyen otursun izlesin ama film izlemek isteyene tavsiye etmem ben beğenmedim...
    Plagueis
    Plagueis

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok tatlı klasik bir tim burton filmi. bu adamın neredeyse bütün filmlerini izledim gerçekten hiç boş filmi yok gerçek bir usta. bu filmde de yine kendi tarzını konuşturmuş. 2 saatliğine beni kendi hayal dünyasında yolculuğa çıkardı resmen. oyunculuklar, diyaloglar çok başarılı. özellikle steve buscemi ve danny devito kısa rollerinde çok iyiydiler. herkes bu filmi izlemeli kesinlikle sıkılmıcaksınız. keşke bizde hayata burton gibi bakabilsek çok anlamlı bir film 8/10
    o-nack
    o-nack

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film,bir başyapıt...