çok etkileyiciydi, sonu ise mahvetti beni... Marco gerçegi saklamasa, söyleseydi mutlu sonla bitecekti. Gerçi her film mutlu sonla bitecek diye bir kaide olmadigi icin boyle bitmesi belki de daha iyi oldu
pedro almadovor un izlediğim ilk filmi.gerçekten başarılı bir yönetmen.avrupa filmlerini çok seviyorum.sıradışı öykülere sahiplar.bu filde böyle bir film.oyuncuların performansı çok iyiydi.kısacası bu filmi mutlaka izleyin
Güzel bir film ama Annem Hakıında Herşey daha güzel bir filmdi. Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar'ı seretmedim ama sanırım hepsinden daha iyi bir film çıkacak.
işte geçek bir başucu filmi.almadovar'ı bu filmle kaşfedip hemen arkasından annem hakkında herşey'i izledim ve ona da vuruldum.yalın anlatım;gerçekğe bunca yakın ve uzak bir öykü,büyük ve korkutucu bir sürpriz..mükemmeldi..
ispanyol filmleri son zamanlarda gerçekten çok iyi işler çıkarıyor.'konuş onunla' gibi filmleri seyrettikten sonra insan 'film' seyrettiğini anlıyor.olağanüstü güzel bir film.Böyle yapımlar daha çok olmalı.Arkadaşlığı,sevgiyi,paylaşmayı... amerikan filmlerindeki gibi abartmadan,tadında tuzunda bırakan,gerçeğe en yakın veren,hayatı anlatan filmlerinden konuş onunla.
görsel objeleri çok iyi kullanan muhteşem yönetmen almodovar!filmide tabiki muhteşem.izlediğiniz herhangi bir sanatsal etkinlikten ağlayabilecek kadar etkilenebilenleriniz varsa,bu filmi de izlerken marcoyla beraber ağlayabilirsiniz
az önce irreverseble'dan çıktım. 2 günde beş film bitti filmekimi'nde, nefes, konuş onunla, swing, atanarjuat ve irreverseble. bu kesinlikle düşünmeden cevap veriyorum en iyisiydi. almodovar'ı çok seviyorum. bir insan insan ruhuna bu kadar güzel nasıl nüfus eder ya... yani neredeyse "yeni başlayanlar için italyanca" kadar güzel ...