volkanick
18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Owen Wilson dan farklı bir rol.Sırpların Bosnalı müslümanlara yaptığı soykırımı merkezine oturtması filmi ayrıcalıklı yapan başka bir detay.Bu tür filmler fazla yok..Bunun haricinde iyi bir aksiyon olduğu da bi gerçek..
bir aksiyon ve macera filminde aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir film.özellikle ben nefesimi tutarak seyrettim.sanki o kovalamaca anında owen wilsonun yerinde ben varmış gibiydim.8/10
Çok güzel denebilecek bir film olsa da artik boyle ders verebilecek nitelikte filmler artik iyice azaldigi icin sevilecek ve de ders alinacak bir film... Bosna Katliaminin ic yuzunu bilmek isteyenler izlesin... İzlenecek filmlerden..
gerçekten müthiş bir film olmuş çok güzeldi filmin dvd sini alıp izledim çok beğendim bence herkesin izlemesi gerekiyor.aksiyon sahneleri süper owen wilson çok güzel oynamış 9/10
Amerikalılar her zaman iyi taraftır, haklıdır ve masumdur. Düşmanları ise çok kötü ve acımasızlardır....
Tabi bunları düşünmeden önyargıyı kaldırıp sadece keyifli bir film izlemek amacıyla izlerseniz harika bir film! Aksiyonu bol, sesler efekler harika. Bombalar, patlamalar...sahneleri çok orjinalce...Hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz bol heyecanlı ve sürükleyici bir film.
ufak tefek hataları var ama onun dışında güzel bi film amerikalılar yine bişeyler başarıo felan bide başka ülke kurtarsın sıkıldık artık ama yauuuuuuuu
Bence Harika bir film owen Wilson rolü harika taşımış Özellikle o savaş uçağı sahnesi ve mayın tarlasında koşuş sahnesi harikaydı kesinlikle izlemeye değer
öncelikle böyle bir filmi nasıl kaçırmışım dediğim ender filmlerden özellikle etkiliyici ses efektleri,genellikle komedi filmlerinden tanıdığımız owen wilsonun muhteşem oyunculuğu, ve bosna askerlerine verdiği tek başına amansız mücadele gerçekten izlenmeye değer.Aksiyonun ve amansız mücadelenin birbirine harmanlandığı bu şöleni hala izlemeyip geç kaldıysanız benim gibi, düşünmeyin... 10/9
görsel efektleri bol haraketli bir film owen wlson film boyunca koşuyor, kacıyor ama düşmanıda hak ettiğini vermesini biliyor. seyredin memnun kalacaksınz. özellikle dvd si cok iyi.