ALPEREN
18 Eylül 2020 tarihinde eklendi
ne yapıyorsunuz.. ne yapmaya çalışıyorsunuz... bölesi ne moktan bir film için benim hayatımı riske atıp sinemaya gideceğimi düşünenlerin ve bu filmde emeği geçenlerin ben taaa.. deyip gerisini bu filmi izlemeye gidenlere bırakıyorum.. bu nedir ya bu ülke bu kadar mı sinemadan anlamıyor .. GETİRMEYİN BÖYLE FİLMLERİ ÜLKEMİZE.... bırakın internete windows7 gibi kendi başını yesin...sakın para verip gitmeyin bu filme..
Oyunculuk sıfır Senaryo sıfır Aklınıza gelen tüm ayrıntılar sıfır, görüntü ışık ses kıyafet,oldukça rahatsızlık verici,sanki mahalle arkadaşları biraraya gelmişte film çekelim demisler,o denli acemice.odedigim paraya yazık, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Filme toplamda 15 dk dayanabildim. İlk sahneden.,ilk efekten, başroldeki kızın silah tutuşundan, repliklerden, ses kalitesinden, senaryodan.... Bu kadar sürede hepsine yorum yapılırmı diyenlere izle karar ver demek isterdim ama ben arayı beklemeden 20 dk da çıktım. Mısır paketimi bile almadım büfeden. Anlayamadım neden bu filmler gişeye geliyor?Kim seçiyor? Yada neden seçmiyor birisi filmi sinemaya koymadan önce? Umarım bu filmin kadrosundaki ve ekibindeki insanlar krndilerine başka bir iş bulup geçimlerini sağlayabilirler..