Etkileyici ve güzel bir filmdi ama daha iyi bir iş ortaya çıkarılabilinirmiş nicolas cage ve penelope cruz’un oyunculukları takdiri hak ediyor.Ben filmi biraz akdeniz filmine benzettim izleyen arkadaşlar anlarlar.Romantik film sevenler izleyebilirler.
Üzülerek söylüyorum ki dün izlediğim fransız süiti filmi kadar bile duygu vermedi. Cage olmasa zaten izlenmez bale desen yan rol gibi bişey üçününde aşkı hiç mi hiç karşıya geçmedi şöyle duygu yüklü muhteşem bi aşk görmedim hissetmedim ve bu beni üzdü beklentimi karşılamadı
Çok etkileyici anlar barındıran dokunaklı bir öykü.Usta yönetmen John Madden'ın özel dokunuşlarından bolca nasiplenen hüzünlü ve özel bir drama.Nicolas Cage'in sevenlerinin sevmeyenlerinden fazla olduğu bir döneme ait.Christian Bale ve Penélope Cruz'u da yeni tanımaya başladığımız zamanlardan.
bu filmin yönetmeni filmi tamamlanmdan rahmetli olmustu sanırım öyle hatırlıyorum sonra şimdiki yönetmeni devam edip tamamladı ya bu adamın fişlmleri çok sıkıcı yavvvv bana hitap etmiyo.......
cage güzeldi. penelope Suskun. dağınık konu ama güzel sayılan bi film 10/6 (Kitabını okuyun,o daha iyi)kitabını okumadana seyretmeyin derim, okuyup da izleyince çok zevkli oluyo çünkü film dağınık. okumadan seyrederseniz ne corelli nede mandolin çıkıo ortaya
Keşke ismi kadar güzel olmayı başarabilseydi...Özellikle isminden çok etkilenmiştim bu filmin fakat çok basit bir filmle karşılaştım.Kefalonya adasının görsel bakımdan yansıtılmasına diyecek yok fakat Yüzbaşı Corelli ve Pelegia arasındaki aşk hiç etkilemedi beni.Aşkın havada kaldığı vasat bir film.10/5.5
sonu türk filmi gibiydi,benim umutlarımı boşa çıkardı.müzikler ve nicolas ise baya iyiydi.manzaralarda var,o da yetmiyosa osmanlıdan kalma deniz mayınını görmek için izleyebilirsiniz
----yaşarken dünyada müzik bana eşlik etti,,,yolumu notalar gösterdi,,,içimden gelen sesi dinledim hep,,,yönümüde sen belirle istedim?----yaşadığım hayatı anlamak istemediğim bi dünyada karşıma çıkmışken bırakmak istemedim seni?----üzerimdeki etkini anlamam için gereken bakışını esirgeme benden'her şeyin ortasında bırakmışken beni bunu benden esirgeme'özgürlüğüm,,savaşım,,nedenimsin sen?
Gerçekten çok iyi bir film.Aşk ve savaşı tekrar bir araya getiren ve komşumuz Yunanistan’ın ikinci dünya savaşında yaşadıklarını çok iyi anlatılmış olan bir yapım.Tek eksik Penolipe filmde pek yunanlılara benzemiyordu ama performansı gerçekten çok iyiydi.