Ortalama puan
3,8
yayın

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Habertürk

Yazar: Mehmet Açar

Hikâyenin vardığı yerden ziyade karakterler arası ilişkilerde tam olarak yerine oturmayan, yazılmamış eksik kalan sahneler var gibi geldi bana. Yine de ‘Bebek Servisi’ son zamanlarda gördüğüm en incelikli, duyarlı filmlerden biri. Üstelik baştan sona çok hoş bir mizah duygusu olduğunu düşünüyorum.

Eleştirinin tamamı için: Habertürk

Hurriyet

Yazar: Uğur Vardan

‘Bebek Servisi’ belki Kore-eda cephesi bakımından o denli güçlü bir melodram değil ama yine de farklı kökenlerden gelen ve geçmişleri yaralarla yüklü bir grup insanın (buna ekibe sonradan katılan 7 yaşlarındaki yetim de dahil) farkında olmadan bir ‘aile’ kimliğine ve sıcaklığına kavuşma temasına vurgu yapıyor.

Eleştirinin tamamı için: Hurriyet

Evrensel

Yazar: Şenay Aydemir

Cannes, Venedik gibi festivallerde defalarca yer almış. Hemen her ödülü kazanmış bir yönetmen olarak Koreeda’nın en iyilerinden birisi değil kuşkusuz “Bebek Servisi”. Ama onun sinemasını sevenlerin memnun ayrılacakları kesin. Üstüne bir de Song Kang-ho (Parazit, Kar Küreyici, Kan Arzusu, Haklı İntikam, Cinayet Günlüğü) ve Bae Doona (Kırallık, Sense8, Jüpiter Yükseliyor, Bulut Atlası, Yaratık, Haklı İntikam) gibi iki büyük oyuncu da eklenince haftanın en önemli seçeneği olarak dikkat çekiyor film.

Eleştirinin tamamı için: Evrensel
Daha Fazlasını Göster