temposu inanılmaz yüksek,heyecanlı bir film.. gerçekden sıkılmaya vakit bulamadım filmde ...!!! kendi başına bağlantısız olarak düşündüğünüzdede çok başarılı! seyredeğer ve izlemensi gereketiğine inandığım bir film! saygılarımla
Güzel kotarılmış bir macera filmi. Üçlemenin en iyi filmi bunda baş kötünün başarılı bir karakter oyuncusu tarafından canlandırılmış olmasının etkisi büyük. Kendinizi yormadan bir pazar günü, iyi bir ses ve görüntü sistemi olan sinemada popkornunuzla seyredilebilecek bir film.
film tek kelimeyle harikaydı bu kadar heyecanlı ve basarılı bir filmi eleştirmeyin bence artık kendi türünde harika bir fılm tom ayrıca ne kadar basarılı o da ayrı +super film nerdeyse filmden cıkıp dıger seansa girecektim tekrar mutlaka izleyin
bi kere herşeyden önce tom cruise yürekten alkışlıyorum nedenmi çünkühiç bi sahnede dubler kullanmamış bunu zaten okumuştum ama bu kadarını beklemiyodum....özellikle gökdelen sahnesi feci bişeydi adam aldıgı paranın hakkını wermiş nasıl atladı o gökdelenden helal olsun...şimdi söleyenler olur yok tom deildi filan gibi ama IMdb göz atarsanız dogru oldugunu görürsünüz...ben cok begendim aksiyon her ögesi wardı ayrıca görevimiz teklike adındanda belliki aksiyon olması gerekenler filmde fazlasıyla war ama bi arkadaşlar kısacası gözünüz aksiyon istiosa hemde öle böle deil tam kıwamında bi istiosa işte sizi film...;)
görevimiz tehlike 3 aksiyonu bol olan,sürükleyici ve etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız, izlenmeye değer bir film tabi bunun böyle olmasında tom cruise ın etkisi çok büyük.yalnız film biraz karmaşık olay örgüsüne sahip.bir kaç kez izlerseniz daha iyi anlayabilirsiniz.diyalogladaki altyazıların çabuk geçilmesi diğer bir kötü taraf tabi bunun filmle bir ilgisi yok.aksiyon filmi sevenler kesinlikle kaçırmasın 9/10 saygılar.
Serinin en iyi yapımı. Tüm film boyunca aksiyonun olmadığı daha doğrusu nefes alaileceğiniz bir zaman dilimi bırakmıyor. Her zamanki gibi Tom Cruise döktürüyor. Son yılların en iyi aksiyon filmi.9/10
Uzun aksiyon sahneleri, beklenmedik gorevler, kafa karistirici dostluk ve yer yer serpirtilmiş duygusallık... Ayrıca yonetmenin kalite yonetimi.Benim için ideal ve bir okadar başarılı bir film.Aksiton severler için bire bir
etkileyici hikayesi filmi izlenmeye değer kılıyor.. Tom Cruise performansının doruğunda oldukça hareketli bir film..macera tutkunları mutlaka izleyin..