e-ergener
27 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Bana kalırsa serinin en iyi filmi.. Her zaman ki gibi Cruise’ un filminde bir aşk sahnesi varsa adam 5 kat güçle oynuyor sanki... Ama gerçekten haklarını vermek lazım.. Çok güseldi..
kötü bir film denilemez tabiki.Adamlar baya uğraşmış film için çok belli.sürükleyici sıkmayan bi aksiyon ama benim favorim 2. kesinlikle filmlerde sadece aksiyona yğunlaşmak yanlış bence birazda karakterlere ve içeriğe de öenm vermeli.çünkü sinema salonunda çıkınca hemen unutuluyo film.
acıkcası bu tur fılmlerden aksıyon dısında pek fazla beklentı ıcınde olmak yanlıs olur bence...fılme gelınce aksıyon sahnelerı gayet basarılı bır sekılde cekılmıs.. gercı fılmın sonunda ne olacagını cok onceden anlıyorsunuz ama yınede severek ızlıyebılırsınızz..herkese ıyı seyırler
Uzun aksiyon sahneleri, beklenmedik gorevler, kafa karistirici dostluk ve yer yer serpirtilmiş duygusallık... Ayrıca yonetmenin kalite yonetimi.Benim için ideal ve bir okadar başarılı bir film.Aksiton severler için bire bir
serinin içinde diziye en çok benzeyen bu film olmuş... bu tür filmlerde çok kaliteli ve farklı konu aramak zaten anlamsız... bence film kendinden bekleneni fazlasıyla veriyor, oldukça kaliteli efektler var ve sürükleyici bir film olmuş... hatta bir sahnesinde amerikanın ırak politikasına (kitle imha silahları konusundaki istihbarat fiyaskosuna) bile gönderme yaparak kendini aşmış oldu bence....
filme sadece aksiyon sahneleri için gitmek istedim.aslında konu belli.hep mutlaka iyiler kazanırya otürden bişi yani.ama şunu söylemeliyim inanılmaz sahneler var.baştan sona kadar hop oturup hop kalkıyosun,adrenalin yüklü.ben izlemeye değer derim arkadaşlar.
Aksiyon arayanlar için ideal.ancak son sahnelerde biraz fazla abartı görür gibi oldum.Konu ve kurgu da güzel olmasına,kopukluklar olmamasına rağmen kalıplaşmış görevimiz tehlike havasından kurtulamamış.Fakat Vatikan gibi biryerde böyle çekimler yapılabileceğni cidden düşünemezdim...Yönetmen giyet başarılı ve Tom Cruse ile ekibi 10 numara.Herşeye rağmen kesinlikle vaktinizi ziyan edecek bir film değil...Şiddetle tavsiye ederim...
gercekten super bi aksiyon olmus bendegitmayi düsünmüyodum ama değdi nefesnefese izledik ama hepimizi güldüren bi sahnede vardıki o da ethanın karısının cabalarıyla hayata döndükten sonra yaptığı ilk hareket.. artist tom kim nederse desin aksiyon filmlerine gidiyo.
insan düşünmeden edemiyor david fincher yönetse nasıl olurdu diye veya ’narc’ ile kendine sıkı bir hayran kitlesi edinen yönetmen joe carnahan yönetse nasıl bir film çıkardı ortaya'en önemlisi ’esaretin bedeli,yeşil yol ve majestic’ filmlerinin senarist yönetmeni frank darabont’un senaryosu nasılsı diye düşünmeden edemiyor insan'ama diğer 2 film gibi bu filmdende zevk aldım.yer yer john woo babanın tadı var gibi geldi bana özellikle ağır çekim sahnelerde.berlinde’ki jurtarma operasyonunda lindsey’e ethan’ın tabancıyı atışı ve ethan’ın tek atışta ağır çekimde son kalan kötü adamı yere sermesi silahıyla.diyeceksiniz ne alaka ama siter istemez woo’yu aklına getirmeden edemiyor insan :)) ha bide shanghai’daki gökdelenden ağağıya kayarken terastaki korumaları afili silah hareketleriyele yere sermesi gene bana bi woo filmindeymiş gibi geldi.ayrıca berlin’deki kurtarma operasyonundaki çatışma sahnesindeki ethan ve lindsey’in silah tutuş pozisyonundan çatışma sahnesine kadar bana:’bay ve bayan smith’i hatırlatmadı değil...genel olrak her aksiyon severin gidip görmesi gerekn klas bir aksiyon filmi olmuş.lost,alias ve felicity’nin senaristi j.j. abrams ilk büyük ve uzn metrajlı projesinde turnayı gözünden vuruyor.
bende baştan sona nefesimi tuttum ve izledim bence gayet iyiydi. tavşan ayağının nasıl çalındığı bencede filmdeki en büyük eksik.. ama yinede aksiyon sahneleri çok iyi çekilmiş. serinin 4. sünüde bekliyorum şimdiden 10 üzerinden 9
hasılatta amerikada hayal kırıklığı yaratması bizi ilgilendirmez cnkü o cruisenin ozel hayatı we tarikatıyla ilgili bişe we bence aksiyon sevenler içib bu senenin en iyi filminin bu olacağı kesin..bu tarzı sewenlerin kesinlikle gormesi gerekli
sinesever’in görüşüne tamamiyle katılıyorum,yorum yazan diğer arkadaşlar o kadar abartmış ki benim için 2.filmle boy ölçüşemez tabikide.Ayrıca tom cruise bu filmde o kadar sulugözlü olmuş ki artık onun oyunculuğu herkesi bayıyo diyebilirim,filmde tek bir istisna vardı oda p.seymour hoffman,mükemmel bir oyunculuk sergilemiş.
uzun zamandır bekliyordum. izlerken bitmesini hiç istemedim. umduğumdan çok daha iyiydi. mükemmelaksiyon sahneleri , şaşırtıcı bir senaryo... devamını bekliyorum........................................
görevimiz tehlike 3 aksiyonu bol olan,sürükleyici ve etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız, izlenmeye değer bir film tabi bunun böyle olmasında tom cruise ın etkisi çok büyük.yalnız film biraz karmaşık olay örgüsüne sahip.bir kaç kez izlerseniz daha iyi anlayabilirsiniz.diyalogladaki altyazıların çabuk geçilmesi diğer bir kötü taraf tabi bunun filmle bir ilgisi yok.aksiyon filmi sevenler kesinlikle kaçırmasın 9/10 saygılar.