Lost dizinin yaratıcı ekibinden yapımcı-yönetmen-senarist J.J.Abrams’ın direktörlüğündeki Görevimiz Tehlike 3 aksiyonu bol,izleyiciğe bir an bile nefes aldırmayan,çok iyi çekilmiş ve çok iyi yönetilmiş bir film.Abrams’ın da ilk sinema filmi olma özelliği taşıyan serinin bu son bölümünde akılda kalan çarpıcı sahneler göze çarpıyor.Başarılı bir açılıştan sonra hızla ilerleyen film de kahramanımız Ethan Hunt ekibiyle birlikte yeni düşmanına doğru harekete geçiyorlar.M.I.3’de kötü adamın elinden kurtarması gereken güzel bir sevgilisi var Ethan Hunt’ın.O kötü adamı da Capote ile Oscar’ı kucaklayan Philip S. Huffman oynuyor.Çok iyi bir performans sergiliyor başarılı oyuncu.Tom Cruise ise her zamanki gibi yine süper.(Üstelik hiç dublör ullanmamış.Helal olsun.)Filmin en başarılı sahnelerinden biri olan köprü sahnesindeyse izlerken yüreğimiz ağzımıza geliyor adeta.Ama ne yazık ki zaman zaman film, zayıf senaryosunun kurbanı oluveriyor.Bir şeyler sanki yarım kalmış diyorsunuz.Kimi zaman bir bakıyorsunuz 80’lerdeki dizisinin atmosferine bürünmüş.Özellikle geri dönüşlerde bunu çok yoğun hissediyoruz.Finali de dizilerdeki tipik bir bölüm sonu gibi.M.I.3 ilkinin gerilimli atmosferinden uzak,daha çok ikincisi gibi salt bir aksiyon olmaya çalışan kaydeğer bir seyirlik.Efsanevi müziği de hala kulaklarımızda.
artık 2005 gelmiş ve görsel efektler tavana vurmus yüz maskeleri belli olmuyo yanlarda cizikler yok hersey gelişmiş buna paralel olarak ta konu gelişmiş ben sinemada izledim ve cok begendim benim için diger serilerden bi farkı yok kesinlikle cok sürükleyici ve her an action kokan bir yapıt ...
bence en iiyi göremizin tehlike. kötü adam philip seymour hoffman inanılmaz bi oyuncu bi kez daha bittim o adama aksiyon heyecan dolu en başta daha kaliteli
10/10 bir film bence. yabana atılmayacak cinsten. tabi biraz zevk meselesi. film bir kere asla izlenmeyecek bir film değil bu yüzden kesinlikle izleyin. sonra 10 üzerinden notunu verirsiniz. ama minimum 7 alacağı kesin. ben 10 verdim tabi. kesinlikle izleyin eğer aksiyon seviyosanız.
Neden bu kadar az oylayan var anlamadım. Bence casino royal’e göre kıyaslarsak bu daha iyi. Ayrıca tom cruise’un dediklerinin çoğuna katılıyorum. (site uyesi olan tom cruise tabi ki :)
etkileyici hikayesi filmi izlenmeye değer kılıyor.. Tom Cruise performansının doruğunda oldukça hareketli bir film..macera tutkunları mutlaka izleyin..