De Palma ve Woo stilinde iki iyi filmden sonra bu karanlık,kasvetli ve umutsuz film izleyene eğlence hariç her şeyi veriyor.Sonuçya sinematografik açıdan kötü değil ama bu kadar iç karartıcı bir aksiyon filminden kaç kişi memnun kalır acaba? Buram buram yönetmenlerinin tarzının koktuğu ilk iki filmin ardından bu üçüncüsüyle Mission Impossible serisi birbirinden tamamen farklı tarzlarda üç ayrı serinin üç ayrı filmi sanki.Sinema tarihinde birbirinden bu kadar ayrı duran başka bir seri hatırlamıyorum.
Serinin en iyi yapımı. Tüm film boyunca aksiyonun olmadığı daha doğrusu nefes alaileceğiniz bir zaman dilimi bırakmıyor. Her zamanki gibi Tom Cruise döktürüyor. Son yılların en iyi aksiyon filmi.9/10
Çok başarılı bir film. Aksiyonu üst düzeyde ve izlerken keyif alıyorsunuz. Yani film baştan sona aksiyon ve heyecan dolu, sizi de başından sonuna dek sürüklüyor. Özellikle olayların gelişimi çok etkileyici. Çatışma sahneleri de oldukça sahici ve çarpıcı. Tom Cruiseun sağlam oyunculuğu da filmin bir başka artısı. Kaçırılmayacak bir film. Mutlaka izlenmeli. 9 puan veriyorum.
bu filmde dahil olmak üzere bu seriye bayılıorum. müzikleri ve tom cruise ile resmen efsane. bu filmide en az diğerleri kadar beğendim ve bunun çok büyük bi başarı olduğunu düşünüyorum. aynı oyuncuyla , devam edebilmiş ve her filmi bir harika olan bi seri. mutlaka izleyin çok gzl bi aksiyon. tom cruise yine bi harika
görevimiz tehlike 3 sıkılmadan zevkle izlenecek bir film ama senaryo açısından zayıf gibi tatminsizlik bıraktı ben de ama aksiyon sahneleri çok iyi köprü sahnesi gökdelenden sallanma sahnesi özellikle iyidi sonu ço zayıf kalmış ve hele en son telefonla kosusturması kime matrix i hatırlamattı acaba..ve artık bu yüz değiştiren maske de sıktı gibi farklılık istiyoruzzzzzzzz.....en iyisi 1 ben ce 10 üzerinde 7