hakaslan
10 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
özellikle bu aralar sinemalarda fazla iyi film yokken gidilebilecek en iyi film diyebilirim.bu film klasik tom cruise’un bi türlü ölmeyip kahramanlaştığı filmlerden.filmde bazı kusurlar var.mesela köprü sahnesinde teröristler cruise’a acıyıp hemen öldürmüyorlar.ama genel olarak çok sürükleyici ve diğer serilerden daha heyecanlı bir film.bu aralar filme gidecekseniz bu filme gidin.
Tom'un efsane olduğu serinin son filmi 1 ve 2 ye göre biraz daha arkada kalmış ama aksiyon denince akla gelen isimlerden olmayı hala başardığı için filmi ayakta tutan yine Tom Cruise olmuş.Serinin diğer filmlerine kıyasla notum : 7.5/10
bu bölüm digerlerine oranla akiciligi ve sürükleyiciligi azaltip aski ön plana cikarmasi vede o meshur müzigi bir kez bile dogru dürüst dinletmemesi yönünden ortaydi:(
gercekten super bi aksiyon olmus bendegitmayi düsünmüyodum ama değdi nefesnefese izledik ama hepimizi güldüren bi sahnede vardıki o da ethanın karısının cabalarıyla hayata döndükten sonra yaptığı ilk hareket.. artist tom kim nederse desin aksiyon filmlerine gidiyo.
ben tom cruiseyi sevmem ama serinin 2. filmindeki performansı cok etkileyiciydi günümüz teknolojisiyle bu filmin cok iyi yapıldıgına inanıyorum ben kacırmıyacam sizede tavsiye ederim ama yinede tom cruise yi sevmem
film bence 2005 in sonbaharında türkiye ye gelecek. daha amerika da gösterim tarihi 29 haziran 2005 diye kesinlik kazanmış ve çekimleride bitmiş. e ben daha ne diyim... belki daha geç izlicez..:( kötü haber ama bi an önce izlemek için sıbırsızlanıyorum.
ikinci filmi izlemiş biri olarak bu filmden çok şey bekliyordum ama umduğumu bulamadım. zaten film amerikada ikinci film kadar hasılata yapamamış. keşke filmi yine john woo çekseydi fark hemen kendisini belli ediyor.ikinci filmin müzikleri, hikayesi, aksiyon sahneleri gayet kaliteliydi. hele ajanımızın dağa tırmanış sahneleri zannedersem herkesin aklında yer edinmiştir. üçüncü filmi beğenenler ikinci filmide izleyip öyle karar vermeliler bence.