Love Hard hakkında görüşlerin ?

6 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Pek çoklarının aksine romantik komedilerin tek gecelik, kaba saba ve mutlaka cinsellik veya bel altı esprilerden oluşan doğasından bıkanlara müjde! Listeye temiz bir film daha eklendi.. Tüm hikayelerin doğasına uygun olarak aşktan ümidini kesmiş olan ana kızımız küçük bir algoritma ayarıyla kendinden çok uzakta yaşayan o "mükemmel erkek" ile tanışması hikayenin başlangıç noktası sayılabilir. Bana o tatlı lise aşklarını hatırlatan o uzun uzun yazışmalar ve konuşmalardan sonra ise gaza gelen kızımız noelde hiç tanışmadığı bu adamın kapısına gitmenin iyi bir fikir olduğunu düşünür. Ve tabi ki onca zamandır konuştuğu kişinin aslında hiçte mükemmel tanımına uymayan başka biri olduğunu görür. Hikayenin devamı yan karakterlerin de tam yerinde senaryoya dahil olması, noel heyecanının tatlılığı ile bir solukta sizi içine çekiyor ve yüzünüzde bir gülümseme bırakıyor.
Fazla uzatmaya gerek yok aslında benim gibi tumutsuz bir aşıksanız ve yalnızca dünyadan uzaklaşıp kafanızı dağıtmak istiyorsanız izleyebileceğiniz bir film. Çok derine inmeye ya da uzun uzun verilmek istenen mesaj ne diye sormaya gerek yok bana göre sadece arkanıza yaslanın ve bir kaç saat gülümseyip rahatlayın.
İyi seyirler dilerim!