İnanilmaz guzel bir film. Senaryo biraz daha derin olsa ortaya bir saheser cikardir diye dusunuyorum. Filme filmde kusur aramak icin bakarsaniz begenmezsiniz ama farkli bir gözle baktiginizda iste o zaman bir parcadan cok butunu görmenin verdigi guzelligi tadacaksiniz. 9
film girdiği yıl fazla ilgi görmemişti sinemada izlemiştim hoş bir filimdi genel izleyeci anlamında beğenilmedi filmi izledğinizde bu ne biçim film dersiniz izlediğiniz için pişman olursunuz sıkılabilirsiniz..ama öyle değil işte bu filmin ne kadar özel ve iyi bir filim olduğunu zamanla analayacaksınız bu filim zamana ışık tutuyor kevin spaceye yakışmamış olsada mutlaka izleyin derim
Film boyunca sürekli Protun uzaylı olup olmadığını sorgulatan ve izleyiciyi her sahnesinde daha da meraka sürükleyen, gayet izlenesi hoş bir yapım. Kevin Spaceyden başarılı oyunculuk, etkili diyaloglar ve gerçekten güzel bir son.
kevin spacey deyince aklıma ilk olarak harika bir yeteneğin yanı sıra,filmlerindeki sürpriz finaller geliyor.aslında k-pax için bu tam olarak doğru olmasa da usual suspects ve american beautyde görebiliyoruz demek istediğimi.jeff bridges ile beraber etkileyici bir performans sergiliyorlar.film iki saat boyunca hiç sıkmıyor ve beğenmemek için bir sebep bulamıyorsunuz,ben bulmadım açıkçası.izlemenizi tavsiye ederim.
hakikaten filmin hakkini vermek gerekiyor.. cok etkileyici ve sürükleyici muhtesem bir film. Sonunda muthis bir gizem... türünün ilk siralarinda yer almasi gereken bir film diye dusunuyorum..
kevin spacey gerçekten bildiğim en iyi 5 aktörden biri.gerçekten çok esrarengiz bir rolde.film enterasan çünkü izleyiciyi düşünmeye zorluyor adam acaba gerçekten başka bir gezegenden mi geldi yoksa akıl hastasımı ben pek birşey bulamadım bakalım siz ne diyecekseniz.iyi seyirler.