Zor Baba ve Dünür
    Zor Baba ve Dünür hakkında görüşlerin ?

alici-utku
    alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    gerçekten son yılların en iyi kadrosu.filmde en çok streisand'ı beğendim.ilki kadar komik değildi.ama bu kadro her şekilde izlenir.
    gskaltay
    gskaltay

11 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    bu kadar usta oyuncuyu bir arada görmek gerçekten çok eğlenceli fakat filmden fazla birşey beklemeyin gülünecek sahne sayısı bir elin parmaklarını geçmiyecek kadar az yinede hoş vakit geçirmek için izlenebilir...
    ermanaltind
    ermanaltind

13 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Ben Stiller in oyunculuğunu çok beğenirim , oynadığı filmleride. Bu film de gerçekten harika keyifli bir film.
    nihal-ayaz
    nihal-ayaz

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
    ilk filmi bildiğim için karşılaşacağım şeyi tahmin ederek gittim.yani hazırlıklıydım ve tahminimden de iyi bir dewam filmi olmuş diyebilirim.tabi dustin hoffman barbra streisand ın katılımlarınıda unutmamak lazım.son zamanlarda en çok güldüğüm filmlerden birisiydi.kötü anlamda eleştirecak birşey yok gibi.çok keyifli bir hollywood komedisi. ufaklığın küfürünün ağzıma dolandığınıda söylemeliyim ass holeeeeeeeeeee!! :))
    ser-optimum
    ser-optimum

2 Mart 2005 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi izlerken hem güldüm hemde zevk aldım son zamanlarda izlediğim en iyi komedi filmiydi .
    loomy-2
    loomy-2

26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Dustin Hoffman muthis bir oyunculuk cikarmis..geri kalanlarda cok iyi..eglendirici ve komik bir film..
    ornetorenk
    ornetorenk

26 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    bu film kıtlığında gidilebilecek güzel bir film. ilkiyle hemen hemen paralel bir konu, aynı paralelde espriler..güldürüyor yani.. sinemaya gitmek istiyorsanız, bu filme gidin derim..
    pinarbilyar
    pinarbilyar

23 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Son donemde cıkan absurt ameriakn komedileri arasında ısıldıyor gercekten... Konu pek ilginç degil, film ilki kadarda eglenceli degil ama bu komedi kıtlıgında iyi bir seçim bence...
    Ahmet G.
    Ahmet G.

21 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Güzeldi ama tabi beklentim birincisinden daha iyi ve komik bir film olunca hayal kırıklığına uğramadım diyemem.Yine de güldüm,eğlendim.Oyunculuğa kimse bir şey diyemez.R. De Niro ve D.Hoffman muhteşemler!
    osmanadibelirsiz
    osmanadibelirsiz

20 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Büyük oyuncuların sanki eğlenmek için yaptığı bir film gibi geldi bana. Ama eğlenirken de iyi oyunculuklar çıkarılmış. Konu zaten bu seride sabit. Değişik bir şey yok.Gülmek için gidilir..
    e-ergener
    e-ergener

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Film gerçekten güzeldi...Ama benim son günlerde kafamı kurcalayan bir şey var... Artık oscar almaya çalışan filmler ve yıldızların oynadığı her filmde mikrofonmu sayacağız... Bunu merak ediyorum çünkü geçen hafta 5 filme gittim 5 inded de sanki oyuncuları değil de mikrofnları çekmişler anlayamıyorum yaaa....
    poiii
    poiii

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Çok seker , eglenceli bir filmdi.
    Dustin Hoffman cok tatliydi. onu izlemeyi özlemisim.
    caneri16
    caneri16

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    son zamanlarda ızledıgımız en ıyı komedı fılmı.
    ben stıller ın performansı super.
    ızlemeye deger.
    tolgas3
    tolgas3

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Bu film bencegelmiş geçmiş enbüyük komedi filmlerinin yanında yer alacağından eminim herkese tavsiye ederim..........
    shrew90
    shrew90

15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle muhteşem bi film.hayatımda bi filme bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum herkese tavsiye ederim bir an önce gidin