sheeter
10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Dünya sinema tarihinde şu ana kadar yapılmış en güzel bilim kurgu filmi olarak matrix sinema tarihinde hatırlanacak ve unutulmayacak kadar güzel sürükleyici ve izlerken insanı düşündüren bir yapıt olarak akıllarda kalacak..Ama her şeyin sonu mutlaka var..Gelecekte mutlaka Matrix e rakip ve hatta onu geride bırakabilecek bir film mutlaka olacaktır.Ama zaman Matrix zamanı bir kaç kez izlemekten sıkınılmayacak kadar özel bir film.....
ben 13 yaşındayım ve bunun gibi filmlere bayılıyorum hayatımda izlediğim en iyi filmler matrix serisi terminatör serisi ve mortal kombat serisi işte arşivimin vazgeçilmezleri matrix en iyisi özellikle neo müthiş bir final nasıl olurda 9 verirsiniz bu filme 10/10 luk bir film
Kendime sık sık sormuştum, daha iyi bir final yapılabilir miydi diye, ama yanıtım hayırdır :P Muhteşem bir final, tam da The Matrix adının görkemine yakışır bir final. 9/10
Makineler yokedilemeyeceğine göre daha iyi bir final düşünülemezdi herhalde?Ajan Smith ve Neo'nun dövüşünden ala dövüş var mı?Tam bir bilimkurgu şaheseri.
ilk iki filmi gibi bu seride müthiş olmus her ne kadar bazı eleştirmenler 3 ü biraz sacma gibi bulsada bence konu işleyiş bakımından cok iyi kurgulanmıs özellikle son sahne süperdi ama sunu sölemek istiyorum matrix 4 cekilicek mi wachovski kardesler den ben 4 ü bekliyorum acıkcası cünkü konuyu acık bıraktılar bence müthiş bir 4 filmiyle herseyi acıklamaları ve neo dönüşü izlemek istiyorum acıkcası umarım yapılır ...
serinin ilk filminde konu çok kapalıydı ve o şekilde bitseydi ee nooldu şimdi diyerek dolaşırdık.sonra reloaded geldi konu biraz daha açıldı neo güçlerini keşfetti ve konu açılmaya başladı hemde bol aksiyonla.ve son bölüm revolutions işte filmin ardında soru işareti bırakmadılar.konuyu toparladılar hemde mükemmel bir şekilde.bundan daha iyi devam olamazdı bu filme.ticari amaçla saçma sapan filmler çekildiğini söyleyenler lütfen ilk bölümü izleyip devamından farklı bir senaryo yazmaya çalışsınlar bakalım neler çıkacak ortaya garip.izleyin hatta trilogy dvd setini alın saklayın klasik bir yapım.iyi seyirler:)
Bu filme nasıl 8.2 verilmiş, inanamıyorum. Matrix gibi bir filme sırf para kazanmak için devam filmleri çekilmesi zaten bir hataydı. Harika bir film, saçmasapan devam filmleriyle katledildi. Bu film de en kötüsü! Neo'yu Allah yapmışlar, yürü ya kulum diyor! Kesinlikle serinin en kötüsü.