2,6
Terrifier 2 hakkında görüşlerin ?

26 Mart 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak için arama yapıyordum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler, onunla iletişime geçtim ve ona her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak başlatıldım ve çevrimiçi başlatma ritüelimden hemen sonra banka hesabıma 1.000.000 ABD doları tutarında para aldım ve ayrıca aylık 33.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların paranızı alıp size katılmanız için size yardım etme adına tüm paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@gmail.com e-posta adresi veya +44 7918 641801 numaralı WhatsApp numarası üzerinden iletişime geçin
31 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Bence bu filmde ki oyunculuklar çok başarılı. Izlediğim çok az iyi olan palyaço korku filmleri var ve bu film bence çok iyiydi genelde pek fazla iyi palyaço korku filmleri olmuyor. Ancak filmde mantık hataları var ve art the clown karakterini oynayan adam muhteşem oynamış. Art the clown karakterinin sahte gülüşü muhteşem bence konuyu filme çok iyi aktardılar. Eğer filmin amacı bize kan ve vahşet dolu bir film izletmek ise film bunu başarıyor filmde çok fazla kan ve vahşet dolu sahneler var. Filmdeki efektler bütçesine göre iyi ve filmdeki sahneler genel olarak başarılı 7.5/10
1 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filmin tüm serilerini izledim üç bölümden oluşuyor terrifer üçüncüsüde büyük bir heycanla bekliyorum yayına çıkmasını izlediğim en şiddetli kanlı vahşi absürd bir korku filmiydi tam bir başyapıt kan şöleni resmen heryeri kan götürüyor çok ilginç tuhaf çekici ürpertici korkutucu ürpertici bir palyaço korku filmi mutlaka izlenmesi gereken bir film bende baştan sona soluksuz gözünüzü bile kırpmadan izlenecekb ir film