Matrix Reloaded
4,3

banadolu
banadolu

9 Haziran 2003 tarihinde eklendi
ben 2. filmde hayalkırıklığına uğradım.kullanılan teknik,teknoloji ne kadar üstün olursa olsun bu filmin tüm büyüsünü dövüş sahneleri bozuyo.neo ise abarttı supermen gibi.çok gıcık ya
kepce29
kepce29

3 Haziran 2003 tarihinde eklendi
ÇOK SAÇAM BİR FİLM NE MANTIKLA ÇEKİLDİĞİ BELLİ BİLE DEĞİL VERDİĞİM PARAYA ACIYORUM
Shattered-Glass
Shattered-Glass

22 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Filmi geçen cumartesi izledim.Salon full doluydu bir anlam veremedim zaten coğunluğuda ilk defa sinemaya gelenlerdi.Anlaşılan medyanın gazına kapılmışlar...Zaten ilkinide Sevmediğim M.reloaded abartılarla dolu içi boş bir filmdi.Bana cok komik gelen bir sürü sahneleri vardı.Neler mi Otoban sahnesindeki adamın ayağı ile arabayı ezmesi,neonun uçması,insanların havada horon tepmesi.vs. birde bu kadarıda olmaz dediğim sahneler var;Neonun ellerinin tirinitiynin iç organlarında gezmesi vs.daha niceleri var...Sakın ben bunları yazarken aksiyon filmi sevmiyor anlamıyor diye nitelendirmeyin beni ben sadece bu filmi bir türlü sevemedim.Ama begendiğim yönleride var mesela efektleri coş hoştu ayrıca Rob Douganın yaptığı Furious Angels şarkısı harika.Birde filmin Montajı cok başarısızdı.Filmde ikili konuşmalar oldukca uzundu bu beni dahada sinir etmeye yetti.Ayrıca filmde kısa rolü olan Monıca Belluci harikaydı.Bu filmde bir oyuncunun yetenekli mi yeteneksiz mi olduğunu söylemek cok zor çünkü hersey stüdyolarda bilgisayar ortamlarında yapılıyor.İştye iyisi ile kötüsü ile bir matrixde geride kaldı.Film şu ana kadar türkiyedeki tüm rekorları geride bıraktı.Ama şunu cok iyi biliyorum ki film 5 milyonu gecsede bu cok başarılı olduğu anlamına gelmiyor.Unutmadan filmi dublajlı izledim dublaj cok başarılıydı.Filmin sonunda ise revelations’nın fragmanı vardı.
tezcan3434
tezcan3434

12 Mart 2003 tarihinde eklendi
Sevgili Yuri burada bişeyi düzeltmek istiyorum. türkiyede cami sayısı okul sayısından az. Ama çok fazla az oldugunu soyleyemem. bende bir egitimci oldugum için biliyorum. ikincisi ismin kullanılması. bundan rahatsızlık duyma sebebimiz. ben öyle bir filim yapar ve sizi öyle esir alırımki, kutsallarınıza kufur etsem dahi seyretmek zorundasınız mantığı. yani islam ülkelerinde tepki göreceğini bile bile neden sence bu girişim. yani birkaç milyon isim varken sadece tanrı için kullanılan isim neden kullanıldı. bunu düşünmek lasım. bu arada sokaklardan bahsetmişsin. kimse kimsenin giyimine karışamaz. israilde görmüyormusun başbakan bile dini elbisesi ile meclise geliyor. onlar yapınca dindar bizimkiler yapınca neden şarlatan oluyor. yada amerikan senatosu incil uzerine yemin ederken neden bizde kuranın orduda yasak kabul edilmesi söz konusu. bence tahlilleri ii yapmak lazım. hem müslümanız dicez hemde matrix için kendimize mi kızmalıyız. vizyonu çok ii takip eden biriyim. ama sırf matrix için en az bir kaç divx alacam ve dağıtacam. hatta okulda bile vizyona girmeden projeksion aletinden seyrettirecem. ve bunu sırf insanlarında seyretmeden edemeyeceğini bildiğim için yapıcam. duyarsız bir matrix yapımcısıda zarara uğramış olacak. hatta almancam olsaydı elimdeki kötü kopyayı da kullanırdım. bence bilinçli bir tüketici değiliz vesselam
johnny-lee
johnny-lee

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hakkaten kötüydü efektlere bişey dediğim yok ama sonu daha bi görkemli bekliyodum açıkçası
saçma sapan bitirdiler
selimfe
selimfe

18 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
VASAT. TEK KELIMEYLE BOYLE IFADE EDILIR.BIRINCISIYLE SUKSE YAPTI,HEYECANLA IKINCISI CIKTI=HAYAL KIRIKLIGI.O COK ABARTILAN ARABA SAHNESI HEMEN HEMEN TUM AMERIKAN FILMLERINDE VAR.VE ILK BIR SAAT COK MONOTON .CAN SIKIYO.VATANDAS ILK FILMDE ILK DEFA BOYLE EFEKTLER GORDU,HAYRAN OLDU.AMA BENCE BIR EFEKT BELGESELI GIBI BIRSEYDI.
ensar-pinar
ensar-pinar

26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Ya ben bu filmden hiç bir şey anlamadım 1.film çok süperdi ayrıca arkadaşlar kızmasınlar ben matrix fanı falan değilim bu film çok karışık olmuş ve gereksiz yere dövüşüyorlar.Örneğin mesela yaklaşık 5 dakika dövüştükten sonra Neo diyoki niye dövüştük öbürü seni tanımaya çalıştım diyo.Haksız mıyım arkadaşlar?