pirimugan2007
29 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
sizce yapılmış en iyi aksiyon filmi hangisi ? ya da tartışabileceğimiz bir forum var mı ? ben hala zorölüm3 diyorum,senaryo ,oyunculuk,diyaloglar ve espiriler,ve tabiki samuel süperdi.hala arada bir koyup izliyorum.ben onu seçtim
iyi bir film di yalnız neo nun o bir sürü ajanla dövüş ettiği sahne çok etkileyici ama bir okadarda saçmay dı.. helde o ajanların kafasının üzerinde sürümesi.ve Çekim hatalarını o sahnede rahatlıkla fark edeniliyoruz bunun için serinin en harektli ama bir okadarda en kötü filmiydi benceSaygılar...
Bu filmi beğenmeyenlere ve senaryosunu ilk filme göre çok boş ve etkisiz bulanlara tek sözüm var BU FİLMİ LÜTFEN BİR KEZ DAHA İZLEYİN! Zaten bu görüşe sahip olanlar ancak filme ilk filmin görsel cazibesine kapılarak ve sadece matrix 2'yi de izlemiş olayım diye gitmiş olan zihniyettir.Halbuki bunun tam tersine filmde çok mükemmel bir felsefe gizli ve bu yüzden de Wachowski kardeşleri kutluyorum. Ayrıca şu unutulmamalıdır ki matrix reloaded bir devam filmidir ve matrix revolutions izlenmeden kotu ve boş eleştiri yapıp filmi lekelemek çok saçma bir olay.Bu yüzden daha şimdiden senaryo boşmuş falan... lütfen yapmayın.Ayrıca ilk filmden farklı olan ve insanların kafasında soru işaretleri bırakan,çok iyi düşünülmüş birçok şey var. Örneğin zion da mı aslında gerçek deil de sanal bi ortam ve benim en çok kafama takılan soru da keanu reaves'in "1. film doğuş,2. film yaşamak,ve 3. film de ölüm üzerine.." sözü. Acaba burda keanu'nun bahsettiği 3. filmin kötü sonla mı biteceği?Ayrıca neo ya süpermen ve malkoçoğlu benzetmesi yapanları da burdan salak ilan ediyorum! Bu filmde neonun uçuşu ve 500 adamı birden dövmesi 1.si sanal bir ortamda yapılıyor,2.si de neo artık bir MESİH kabul edin bunu... Dediğim gibi siz en iyisi alın şu iki filmi de oturup bi izleyin..Eğer bu filmleri bulmak istiyorsanız size verebilirim de jiggyalien@hotmail.com
Hakkaten abı O kadar zaman beldeım 3 kere gıttım sankı basıt bı fılmıs gıbı adamlar hemen kaldırdı neden boyle cabuk kalktı walla ınsalah sokarlar vızyonada gıderım yıne 3-5 defa :P
bence 2003e damgasını vuracak ve izlenme rekorları kıracak bir film olcak.çok konuşulacak.yanlız keanu reevesın rolü çok meraklandırıyo beni sanırım seçkin kişi olarak devam etcek filme fakat hangi güç onun gücüne meydan okucak. birde dövüş sahneleri inşallah blade 2 yada örümcek adamdaki gibi bilgisayar efektleri belli olmaz.bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım
Bu matrix serisini beğenmeyen kendini sorgulaması lazım. 1. film efsanedir ve sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Hakkında kitaplar teoriler efsaneler hala daha konuşulmaktadır. 1. filmden sonra beklenti o kadar yüksek oldu ki ne gelirse gelsin o beklentiyle izlenecekti. O yüzden 2. filmie bazıları 1. nin tadını vermedi diyebililer. Ben o filre katılmıyorum matrix in her filmi Şaheser dir.
BİR FİLMİ FAZLA İNCELERSENİZCILKI ÇIKAR BÜYÜK YAPIMLARIN ÇOGUNDA UFAK HATALAR OLUR BAZI ŞEYLER GÖZDEN KAÇA BİLİR.BİRDE ŞU! KAÇ TANE GERÇEK FİLM SEYİRCİSİ VAR? BENCE ÇOK AZ
Matrix bir üçlemedir. Bu film tek başına baz alınıp yorum yapılamaz. Film eğer iyiyse 3 bölüm de iyidir. Eğer film kötüyse 3 bölüm de kötüdür. Bana göre matrix 3'lemesi Matrix dünyasını anlatmaya yetmez. Daha fazla filmle konunun pekiştirilmesi lazım. Eğer yazar isterse daha pek çok senaryonun çıkacağına eminim.