Dünyanın Uzak Ucu
    Dünyanın Uzak Ucu hakkında görüşlerin ?

eminjr
    eminjr

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bir kere o denizde takip olayına bayıldım. kaptanımız da maşallah barbaros hayrettin paşa kadar da kabiliyetli tasvir edilince filmin seyredilip de beyenilmemmesi için hiç bir sebep kalmıyor. ilk önce sinemada gitmiştim. sonra da arkadaşlarıma seyrettirdim. beyenmeyen çıkmadı şimdiye kadar. ancak yine de bir esaretin bedeli beklemekte fayda var tabi. sıkılmayacaksınız seyrederken.valla dinleyin siz beni
    berk-ay1987
    berk-ay1987

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    açıkçası o kadar da güzel bir film değil.russell crowe için isledim ama beklediğimi bulamadım.çok fazla beni etkilemedi.
    emre5384
    emre5384

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    çok fazla bi beklentiyle izlenmemesi gereken bir film savaş sahneleri çok az ama çok keyifli bir film az savaş sahneleri olmasına rağmen başarılı bir yapım izlenilebilir.(ama ben ingilizlerin bu kadar delikanlı olduuna inanmıorm beklenmeyecek bir dawranış )
    teenyoung
    teenyoung

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten Güzel olmuş Sorsanız Bu Filmden Herkes haberdar Değildir Ama Film On Numara Sadece Tek Kötü Bir Yanı Filmi Sınırlandırmışlar Yani Sınırlı Kalmış Film Genede Seyretmek Keyifliydi...
    sesizer
    sesizer

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Ewet fazla beklentiyle izlenebilecek bir film değil çok fazla bir özelliği yok övecek bir tarafıda var elinizde varsa izleyin derim.
    boldheart
    boldheart

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi pek beğenmedim aslında çünkü daha iyi bişeyle karşılaşacağımı sanıyordum filme başlarken film kötü değil tabi ama iyide değil Crowe bile filmi kurtaramamış büyük beklentilerle izlerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz bence ama yinede farklı ve güzel yönleri var izlenir yani...
    kadir503
    kadir503

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Güzel bir filmdi. Gemide veya denizlerde geçen filmleri seviyorsanızı kesinlikle izlemelisiniz. Tek Russell Crowe için bile izlenir. Ayrıca güzel gemi savaş sahneleri de mevcut filmde. 2 oscar aldığını da hatırlatayım.. 8/10
    eenkei
    eenkei

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken zevk aldım fakat film yarım kamış gibi inaşallah 2. side çekilirde kaldığı yerden dewam eder ..
    jestience
    jestience

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    ya aslında en sevdiğim yönetmenin filmini seyretmek için biraz fazla geç kaldım ama sanırım filmdeki olayları sadece basit bi keşiften ayrı tutabilmek için şu yaşımda seyretmek daha mantıklıymış. bilimin daha oturamadığı,yolunu çizemediği bi zamanda hem savaşa hem bilime dokunan,değişikliğin kabülünü anlatan güzel bi film.bu yönetmeni boşuna sevmiyorum ki ben (:
    Demirtas
    Demirtas

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Büyük bir hevesle izlemek için karşısına geçtiğim ama nedense çok tat alamadığım bir filmdi. Aklımda yer eden bir sahnesi bile yok. Yinede türün meraklıları izlesinler.
    e-ergener
    e-ergener

31 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Keşfetmek... Ne kadar güzel bir şey.. İnsanın gemi alıp gezesi geliyor filmi izleyince... Tek eksik yanı, sonu iyi bağlanamamış bence... Ama o kadar kusur kadı kıznda da olur.. Değil mi??
    kaankarsan
    kaankarsan

7 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Çok sağlam bir film. Bu güne kadar boş filmi olmayan Peter Weir hayranlarını asla hayal kırıklığına uğratmayacak, son derece ciddi bir sinema. Deniz çekimleri harika.. (8/10)
    miroozkan87
    miroozkan87

3 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    filmi sinemada izledim vede etkileyici efektler ile süslenmiş konus itibariyle idare edicek bir film eğer bi amaç aramadan filmi izlerseniz hayal kırıklığına uğramazsınız beklentiler önemlidir...devamı gelicek gibi bitmesi de ayrıca beni huzursuzlandırdı film sırasında!!!
    rouille-2
    rouille-2

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    gerçektende dünyanın uzak bi ucunda geçen sevimli bi film.russell crowe yine kendine yakışır bi performansla filmi götürüyor.izlenecek güzel bi film...
    sercanaslan26
    sercanaslan26

6 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    Bu film yarim kalmis ikincisini sabirsizlikla bekliyorum (Eger cekilirse) Bana katılmıyormusunuz?? Master & Commander 2 Revenge of the Acheron Filmi hatirliyacak olursanız Acheronun kaptanının aslında olmedıgını goruceksiniz tayfalar ile kacip gemiyi ele gecirebilir ve......................